≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučić: "Vreme je da se Srbija ujedini i krene napred"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vreme da se razlike pretoče u demokratske prednosti, rekao je Vučić

  • 13
Aleksandar Vučić Printskrin: Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je večeras građane da se ujedine kako bi Srbija krenula napred.

"Ono što je za mene važno, to je da kažem ljudima u našoj zemlji da je vreme da se ujedinimo u pokušaju da naša zemlja ide napred, u pokušaju da podignemo stopu rasta. Da zaustavljanje inflacije bude što brže, je da je spustimo ispod osam odsto. Da pokušamo da obezbedimo bolji životni standard naših ljudi", rekao je Vučić u video snimku na Instagram profilu "buducnostsrbijeav".

On je dodao da je vreme da se razlike pretoče u demokratske prednosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

"Moramo da počnemo da se bavimo ozbiljnim problemima. Mi, koji moramo da se bavimo situacijom na Kosovu i Metohiji, ali i svi drugi, da uradimo što možemo da naša Srbija ubrzano ide napred. Ovo je moj poziv svim ljudima u Srbiji, bez obzira na sve njihove razlike: samo zajedno možemo napred. Zato, hvala svima, i oni koji su mi pretili vešanjem i onima koji su mi slali poruke podrške. Samo zajedno možemo u budućnost koja će značiti bolji život za naš narod", poručio je Vučić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    4. jun 2023 | 06:47

    Cim procitam ovo "Demokratske" odma trcim u wc na veliku nuzdu koliko mi imamo demonkratije koju ameri propagiraju ubijanjem naroda i otimanjem, cista demokratija...

  • Carica Sveta

    4. jun 2023 | 00:31

    Srbija je ujedinjena u tome da se ide napred, a u prošlost se ne vraćamo. Oni koji prete vešanjem predsedniku Srbije, u nadležnosti su tužilaštva. Oni koji govorom mržnje vode borbu protiv nasilja, zarobljeni su zauvek u prošlosti. Ali, to je njihov izbor. Ali nije samo to u pitanju. Ima tu malo i udela Kavačkog klana. Zato su sve pretnje predsedniku relativizovane na tim tzv nezavisnim televizijama, zato toliki pozivi sa te strane da se mali monstrum KK pusti na slobodu, zato je obučavan da bude ubica, zato toliko korisnih idiota koji navodno proklamuju nenasilje, a njihovo ponašanje nasilničko. Zato hrvatski mediji toliko podržavaju tu buku manjine. I još i dnevnici Diane Budisavljević isplivali na svetlost dana. Malo pre masakra u Ribnikaru. Samo ću i ovo ponovo da poručim. Dečak i njegov otac nisu radili sami. Radili su ciljano. I dečak od 13 godina nije mogao , bez obzira na obuku, da ima toliki preciznost i energiju, da nije dobio transfer energije nekog veoma zlog čoveka, gurua, entiteta. Nijedan maloletni pucač do sada nije pokazao osobine i sposobnosti koje je pokazao on. I sada dolazimo do suštine. Ko od opozicije, javnih ličnosti u Beogradu ima veze sa ozloglašenim klanom. Ne isključujem one iz kulture. Ko je iznosio lažne podatke o ubistvu Olivera Ivanovića. To niko nije radio na Pinku i Hepiju. Predsednik Srbije ima jednu važnu obavezu prema svom narodu. I celokupnoj javnosti. Da ne ponavlja naša Srbija i da ne bude naivan. Srbija jeste jedna i kraj je naivnosti

  • Nana

    4. jun 2023 | 08:52

    Oni koji govorom mržnje vode borbu protiv nasilja, zarobljeni su zauvek u prošlosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA