Vreme čitanja: oko 1 min.

Danas dve godine od kad se Gašić vratila u rodnu Đakovicu: Petković poručio da će i dalje imati punu podršku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Petković je istakao da je Gašić, za prethodne dve godine, prebrodila mnogo toga, da su želeli da je zaplaše i proteraju

  • 1
Petar Petković Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković istakao je da se danas navršilo dve godine otkako se Dragica Gašić vratila u rodnu Đakovicu i poručio da će Kancelarija za KiM i država Srbija nastaviti da joj pružaju punu podršku, kao što to čine od prvog dana.

- Danas se navršilo tačno dve godine kako se naša heroina Dragica Gašić vratila u rodnu Đakovicu. U čast ovog malog jubileja i njene velike pobede želeli smo da joj priredimo malo iznenađenje i obradujemo prigodnim znakom pažnje, koji su joj uručili naši predstavnici na terenu - naveo je Petković na Fejsbuku, gde je objavio i fotografije sa Gašić na kojima se vidi kako prima cveće i poklon, prenosi Tanjug.

Petković je istakao da je Gašić, za prethodne dve godine, prebrodila mnogo toga, da su želeli da je zaplaše i proteraju, i da joj Albanci i dalje ne dozvoljavaju da kupi hleb, ali su, kako je podvukao, njena snaga i odlučnost da ostane i opstane na svome bili jači od svake mržnje.

- Na tom putu, od prvog dana imala je punu podršku Kancelarije za Kosovo i Metohiju i svoje države Srbije i tako će biti i nadalje jer samo zajedno možemo da odgovorimo svim izazovima - zaključio je Petković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    10. jun 2023 | 07:52

    vratila se u NATO EU ALBANSKU OVK okupiranu juznu Srbiju KOSOVO I METOHIJUNEK JOJ JE BOG UPOMOC

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA