≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pokret socijalista: Šta i kome više nije jasno u konceptu stvaranja srpskog sveta koji je Vulin definisao

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mi ćemo se boriti i izboriti za srpski svet", poručili su u Pokretu socijalista koji je osnovao Aleksandar Vulin

  • 1
Aleksandar Vulin, BIA Foto: Marko Jovanović, Wikimedia

"Kada je osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin upozoravao na stvaranje Velike Albanije i prave ciljeve Prištine, danima ste ga besomučno vređali i čerečili po medijima. Šta i kome više nije jasno u konceptu stvaranja srpskog sveta koji je definisao osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin? Zašto sada svi vi koji ste napadali Vulina zbog koncepta stvaranja srpskog sveta ćutite kada Kurti kaže da je cilj Prištine stvaranje Velike Albanije i završetak projekta Prizrenske lige? Srpski svet i samo srpski svet je jedina brana stvaranju Velike Albanije i jedini garant da će srpski narod opstati. Međunarodnoj zajednici poručujemo da slobodno nastavi da sramno ćuti, ali isto tako upozoravamo međunarodnu zajednicu da sve što bude bilo dozvoljeno Albancima neće moći da bude uskraćeno Srbima. Mi ćemo se boriti i izboriti za srpski svet", poručili su u Pokretu socijalista koji je osnovao Aleksandar Vulin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gole

    12. jun 2023 | 12:16

    Treba bizi obazriv jer ove ideje mogu biti zarazne. Sta ako nasi Madzari, Bosnjaci, Bugari, Rumuni, Albanci, Hrvati.....pozele to isto. A svi su u NATO-u.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA