≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kosovska policija uhapsila još jednog Srbina, i to pred maloletnom ćerkom i ženom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kancelarije za Kosovo i Metohiju odmah je stupila u kontakt s porodicom i uhapšenom Daliboru obezbedila advokata

  • 29
Kosovska policija Foto: ATA Images

Pripadnici Kurtijeve policije uhapsili su danas na Jarinju Dalibora Spasića, medicinskog tehničara iz Kosovske Mitrovice dok se sa maloletnom ćerkicom i suprugom vraćao iz centralne Srbije, koji su zbog toga pretrpeli snažan šok, saopšteno je iz Kancelarije za KiM.

Kancelarije za Kosovo i Metohiju odmah je stupila u kontakt s porodicom i uhapšenom Daliboru obezbedila advokata.

- Lažni ministar policije Dželjaj Svečlja ponovo je jednog Srbina proglasio zločincem, umesto da se izvini što je već uhapsio nevinog momka Nemanju Vlaškovića u Leposaviću pod lažnom optužbom da je fizički napao novinare što je notorna laž, kao i neosnovanog hapšenja Radoša Petrovića, Dušana Obrenovića i Miluna Milenkovića - saopštili su iz Kancelarije.

Dodali su da ni Spasić nije nikakav kriminalac već zdravstveni radnik u bolnici u Kosovskoj Mitrovici koga sada Svečlja pokušava da kriminalizuje samo ako je popreko pogledao nekog novinara.

- Svečlja koji je poznat po prevrtanju Euleksovih vozila, a njegov gazda Kurti po bacanju uzavca i šok bombi i zatvaranju medija, najmanje imaju pravo da nekoga proglašavaju kriminalcima jer su oni patentirali nasilne i kriminalne metode na Kosovu i Metohiji - rečeno je iz Kancelarije.

Oni su dodali da i ovim hapšenjem žele da izazovu novu krizu i destabilizaciju prilika na terenu i pod plaštom nekakve borbe za prava medija, zapravo zastraše i proteraju Srbe sa Kosova i Metohije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bajka

    17. jun 2023 | 18:58

    Nije ničija gorela do kraja, pa neće ni Kurtijeva.

  • Kosta

    17. jun 2023 | 18:45

    Šiptarski ološ se iživljava nad Srbima, ali neće im to dugo potrajati.

  • Marija

    17. jun 2023 | 18:40

    Kurti se ne zaustavlja u svom terorisanju! Ovo je zaista necuveno,i nedopustivo! Mozemo misliti kako je bilo malom detetu i supruzi ovog coveka... Kurti je zlo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA