Vreme čitanja: oko 1 min.

Prva sednica strateškog saveta za saradnju Srbije i Mađarske danas na Paliću

Vreme čitanja: oko 1 min.

U 10.05 biće održan sastanak predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i predsednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić sa predsednicom Mađarske Katalin Novak i predsednikom Vlade Mađarske Viktorom Orbanom

  • 23
Aleksandar Vučić, Viktor Orban Foto: Instagram / buducnostsrbijeav

Prva sednica strateškog saveta za saradnju Republike Srbije i Mađarske, kojoj će prisustvovati predsednici, premijeri i članovi vlada dveju zemalja, biće održana danas na Paliću.

U 10.05 biće održan sastanak predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i predsednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić sa predsednicom Mađarske Katalin Novak i predsednikom Vlade Mađarske Viktorom Orbanom, saopšteno je iz Predsedništva.

Za tada su zakazani i bilateralni sastanci članova vlada Republike Srbije i Mađarske.

Sednica Strateškog saveta za saradnju Srbije i Mađarske zakazana je za 11.05, a zatim će uslediti ceremonija potpisivanja bilateralnih dokumenata.

Nakon toga predviđene su izjave za medije predsednika Srbije Aleksandra Vučića, predsednice Mađarske Katalin Novak, predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić i predsednika Vlade Mađarske Viktora Orbana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    20. jun 2023 | 08:37

    Iskreni prijatelj je uvek tu kad vam je teško, a Orban jeste pravi prijatelj. Nadamo se još boljoj saradnji sa Mađarskom.

  • Ivana

    20. jun 2023 | 10:28

    Dogovor kao i saradnja su uvek najbolje resenje za negovanje medjusobnih odnosa u spoljnoj politici!

  • Maja

    20. jun 2023 | 10:28

    Srpsko-Mađarsko prijateljstvo je jako i stabilno i zaista je velika sreća imati ovako dobar odnos u danasnjem izazovnom vremenu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA