Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučić i Brnabić sa Novak i Orbanom na Paliću: Dogovaramo velike i važne projekte

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predsednik Vučić je na Instagramu napisao da će tokom današnjeg sastanka ponovo biti potvrđeno strateško partnerstvo

  • 77
Vučić, Brnabić, Novak i Orban Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić sastali su se na Paliću sa predsednicom Mađarske Katalin Novak i predsednikom Vlade Mađarske Viktorom Orbanom, a predsednik Vučić je saopštio da se na tom sastanku dogovaraju veliki i važni projekti koji će dati dugoročan doprinos rastu i razvoju Srbije i Mađarske, ali i obezbediti sigurnost za građane sve zemlje u vremenima koja dolaze.

Predsednik Vučić je na Instagramu napisao da će tokom današnjeg sastanka ponovo biti potvrđeno strateško partnerstvo, razumevanje, međusobno uvažavanje, bliskost i prijateljstvo Srbije i Mađarske.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Takođe, kako je naveo, partnerstvo će biti potvrđeno i konkretizovano novim sporazumima i projektima, na dobrobit svih građana dve zemlje.

- Sa Katalin Novak, Orbanom Viktorom i Anom Brnabić dogovaramo velike i važne projekte koji će dati dugoročan doprinos rastu i razvoju Srbije i Mađarske, ali i obezbediti sigurnost za naše građane u vremenima koja dolaze. Time danas otvaramo još jedno poglavlje u saradnji i ispisujemo novu istorijsku stranicu u odnosima dve zemlje. Živelo prijateljstvo Srbije i Mađarske - napisao je Vučić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sofija

    20. jun 2023 | 11:23

    Prijateljstvo od velikog znacaja

  • Tanja

    20. jun 2023 | 11:09

    Saradnja između Srbije i Mađarske je uvek bila odlična. Sa ovim sastankom između Predsednika Vučića sa Novak i Orbana otvara se mogućnost da se dve zemlje zbliže još više.

  • Mica

    20. jun 2023 | 12:37

    Ovo ce biti postojano prijateljstvo sa lepom buducnoscu u daljoj saradnji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA