Vreme čitanja: oko 1 min.

Petković na Tviteru odgovorio Svečlji: Objavio tačne koordinate hapšenja kosovskih specijalaca

Vreme čitanja: oko 1 min.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju ocenio da je izjava ministra unutrašnjih poslova tzv. Kosova Dželjalja Svečlje "teška laž"

  • 10

Reagujući na izjavu ministra unutrašnjih poslova tzv. Kosova Dželjalja Svečlje u kojoj je optužio Srbiju da je kidnapovala kosovske policjace, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković je ocenio da je Svečlja izrekao "tešku laž".

Svečlja je ranije na Tviteru objavio video u kojem je optužio srpske snage da su po direktnom naređenju predsednika Srbije Aleksandra Vučića otele pripadnike kosovske policije, duboko na teritoriji tzv. Kosova.

Petković je na Tviteru poručio Svečlji da može da ispravlja i lažira, ali da činjenice govore protiv onoga što je izrekao, prenosi Tanjug.

"U ataru sela Gnjilica kod Raške uhapšena su tri pripadnika Kurtijeve specijalne jedinice kosovske policije, sa čime je Euleks upoznat i kome smo dostavili tačne geografske koordinate mesta privođenja", napiso je Petković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA