≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novo hapšenje u Severnoj Mitrovici: Specijalci opkolili Srbina kod autobuske stanice

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hapšenje se dogodilo u blizini autobuske stanice, kad su specijalci kosovske policije u oklopnim vozilima opkolili i zatim priveli muškarca N. O.

  • 16

Novo hapšenje jutros u Severnoj Mitrovici, a kako saznaje Kosovo onlajn, specijalne jedinice kosovske policije privele su danas muškarca N. O. koji radi u lokalnom komunalnom preduzeću.

Hapšenje se dogodilo u blizini autobuske stanice, kad su specijalci kosovske policije u oklopnim vozilima opkolili i zatim priveli muškarca N. O.

Za sada nije poznat razlog njegovog hapšenja.

Podsetimo, od dolaska albanskih gradonačelnika u opštine na severu Kosova, uhapšeno je do sada osmoro Srba, a meštani Gračanice i Raniluga juče su protestvovali zbog hapšenja Dragiše Milovanovića.

Protesti ispred opštinskih zgrada u Leposaviću, Zvečanu i Zubin Potoku ušli su u 26. dan kako bi iskazali svoje nezadovoljstvo zbog prisustva kosovskih specijalaca, nametanja nelegitimnih albanskih gradonačelnika i neosnovanih hapšenja sunarodnika koja su se dogodila u proteklim nedeljama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draganadj

    23. jun 2023 | 10:59

    Dokle bre vise ta hapsenja niko nisty ne preduzima narod na Kosovu ne moze sam da se odbrani Vlas samo prica nista ne resava opozicija kriti,uje vlast da bi ona sela u fotelju a narod dole pati E Srbijo moja

  • Ana KM

    23. jun 2023 | 11:09

    Pitam se samo ko je sledeci? Ocigledno njegov spisak je podugacak.Dok nase uhapsene ovde prebijaju,vi u Bg ovu siptarsku bagru hranite slatkisima i vocem.Zar je to pravedno?

  • Jovana

    23. jun 2023 | 11:04

    Ovo stvarno vise prevazilazi svaku daru i meru.Treba da shvatimo da Kurti ima zeleno svetlo,za sve ovo sto radi.Mi smo sami u ovome,od nikog' nikakvu pomoc ne treba da ocekujemo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA