Vreme čitanja: oko 1 min.

Trojica kosovskih policajaca se preko Merdara vratila na KiM

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policajci Rifat Zeka, Bećir Sefi i Mustafa Šemi uhapšeni su 14. juna na teritoriji centralne Srbije, a oni su se danas pojavili pred sudom u Kraljevu.

  • 20
Pušteni kosovski policajci Printskrin: Kosovo online

Trojica kosovskih policajaca protiv kojih je danas pretpretresno veće Višeg suda u Kraljevu potvrdilo optužnicu i ukinulo pritvor prešli su administrativni prelaz Merdare, piše Kosovo online. 

Policajci Rifat Zeka, Bećir Sefi i Mustafa Šemi uhapšeni su 14. juna na teritoriji centralne Srbije, a oni su se danas pojavili pred sudom u Kraljevu.

Viši sud u Kraljevu danas je saopštio da nakon što je sproveden prethodni postupak i podignuta optužnica od strane Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu protiv osumnjičenih lica B.S., R.Z. i Š.M. zbog po jednog krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija iz čl. 348. st. 4. u vezi st. 2 u vezi st. 1 Krivičnog zakonika, vanpretresno veće Višeg suda u Kraljevu je potvrdilo optužnicu protiv navedenih okrivljenih i donelo rešenje kojim je okrivljenima ukinut pritvor.

(Telegraf.rs)

Video: Snimak hapšenja trojice do zuba naoružanih kosovskih specijalaca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    26. jun 2023 | 15:42

    Sramota od drzave i optuznice! Pripadnici policijskih jedinica separatista iz Juzne pokrajine, a nigde optuznice za terorizam, a oni kod sebe opremu za izvidjanje...

  • Dr

    26. jun 2023 | 16:04

    Samo trešte komentari.Narod puca od besa. Sledeći put prst na čelo za koga glasate.

  • SB PRAVDA

    26. jun 2023 | 17:46

    Sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA