Borelj: "Situacija na KiM zahteva brze poteze, EU polako gubi strpljenje"

On je istakao da je Albanija deo regiona koji je u prošlosti dosta propatio i da su u njemu događaji uvek povezani

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Miodrag
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Jednostavno

    28. jun 2023 | 07:37

    Druze, sastanak svi vi zajedno i to uzivo prenos, nema cile-mile iza vrata.Ko odbije da dodje, ima 24h da podnese ostavku i kraj.Ajde vise, dosta igara i igrica.Mi nemamo strpljenja vise.

  • Jovan Ktć

    27. jun 2023 | 18:08

    Gube oni strpljenje što, još uvek, nismo priznali tzv. "Kosovo" kao nezavisnu državu. To njih boli.

  • Carica Sveta

    27. jun 2023 | 17:15

    Nema predsednik Srbije bizarne pretenzije, već premijer u Prištini. Vlast u Beogradu se ponaša već duže od 10 godina konstruktivno, nije napušten dijalog ni u jednom trenutku, sporazumi se poštuju, reč vredi. Predsednik otvara fabrike, vlast gradi saobraćajnice, pruge, tehnološke centre, biohabove, Srbija je dobila Ekspo 2027, ulaže se u umetnost, obrazovanje, sport. Tako se ponašaju i Srbi na KiM, ali su dozlaboga poslednje dve godine izloženi represiji i teroru. Koliko oni strpljenja treba da imaju za Briselski sporazum i ZSO. Osim toga, tortura, zversko iživljavanje nad pritvorenim Srbima su dokumentovani i od strane ombudsmana prosleđeni MOCK i svim međunarodnim organizacijama za zaštitu ljudskih prava. Jer su prekršene Povelja UN i međunarodne konvencije o zabrani torture, zlostavljanja i nečovečnog tretmana protiv pritvorenih osoba. Uz deljenje na društvenim mrežama fotografija pritvorenika sa crnim kesama na glavama, što je takođe krivično delo. Iskreno, to je EU dozvolila da se u Evropi u 21 veku takve stvari dešavaju. Anticivilizacijske. I ja sam ubeđena da će osude za takvo iživljavanje prištinskih vlasti dobiti finalnu i zvaničnu osudu sa svih međunarodnih adresa, uključujući SB UN, koji je već jednoglasno osudio jednostrane i nasilne akcije vlasti u Prištini. EU i SAD su dale jasna tri zahteva za deeskalaciju. Lopta je u vašem dvorištu. Beograd je ispunio sve. A i ja bih volela da se bavim lepim stvarima u životu, ako nemate ništa protiv. Znate, postoji i život

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA