≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučić o odlasku sina Danila u Gračanicu na Vidovdan: Automobil su mu 3 puta pretresali i maltretirali ga

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tri puta su zaustavljali, pretresali, maltretirali. Samo nek nastave. Čestitam Kurtiju na hrabrosti, rekao je predsednik

  • 52
Aleksandar Vučić Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas na otvaranju obilaznice oko Beograda da su automobil kojim je njegov sin išao u Gračanicu tri puta pretresali.

"Tri puta su zaustavljali, pretresali, maltretirali. Samo nek nastave. Čestitam Kurtiju na hrabrosti. Nije toliko hrabar u mom društvu, kad pošalje neke druge da se iživljavaju na tuđoj deci onda je to okej, samo nek' nastavi. Nije Danilo mali, malo je hrabriji od Kurtija. On je kroz sred Prištine prošao sa majicom "Predaja nije opcija", i otišao na liturgiju u Gračanicu, da se pomoli", rekao je predsednik.

Video: Kosovska policija zaustavila i pretresala sina predsednika Srbije

Podsetimo, albanski mediji sa Kosova i Metohije napali su danas predsednika Srbije zbog toga što je njegov sin Danilo Vučić u Gračanici na Vidovdan i zbog majice koju nosi, a na kojoj piše "Predaja nije opcija."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iva

    28. jun 2023 | 20:54

    Ovo je jasna poruka Kurtiju, da ga se Srbija ne plasi. I da cemo koliko god on to sabotirao, ponosno setati nasim Kosmetom.

  • Ana

    28. jun 2023 | 21:19

    Danilo Vučić je tri puta pretresan, na putu za Gračanicu. Šta je Kurti hteo time da postigne!? Još jednom je pokazao koliko je jadan...

  • Joka

    28. jun 2023 | 21:28

    Zaustavljanje i pretresanje Vucicevog sina cak tri puta je demonstracija Kurtijeve sile, ali Srbi se ne plase i ne odustaju od KiM.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA