Vreme čitanja: oko 1 min.

Brnabić: Naivno sam poverovala Aleksiću da se Lončar poznaje sa ocem osumnjičenog za masakr u Ribnikaru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Moram da se izvinim svim građanima Srbije, a pre svega mom prijatelju Zlatiboru Lončaru

  • 10
Ana Brnabić Foto: Tanjug/ Vladimir Šporčić

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić izjavila je danas u skupštini da je naivno poverovala predstavniku opozicije Miroslavu Aleksiću, da se bivši ministar zdravlja Zlatibor Lončar poznaje sa ocem maloletnika koji je se sumnjiči da je počinio masakr na Vračaru u maju.

"Moram da se izvinim svim građanima Srbije, a pre svega mom prijatelju Zlatiboru Lončaru. Ranije danas sam, priznajem, ispala naivna i zamislite poverovala opozicionom poslaniku da se Zlatibor Lončar poznaje sa ocem dečaka, zato što su obojica lekari. Moja greška, priznajem, a to sam tek naknadno uvidela kada sam dobila poruku od Zlatibora Lončara, čoveka koga izuzetno cenim, da nikada u životu nije čak ni video gospodina”, rekla je premijerka.

Ona je podvukla da je ovo odličan primer šta sve mogu napraviti poluinformacije i optužbe koje lideri opozicije iznose na račun predstavnika vlasti.

“Ovo je odlična ilustracija čemu vode vaše optužbe i laži i koliko su one monstruozne. Ponavljam, gospodin Lončar i otac osumnjičenog dečaka se nikad u životu nisu ni upoznali. Izvinjavam se svima, izvukla sam pouku više nikada neću poverovati ništa predstavnicima opozicije, naučila sam lekciju”, zaključila je Brnabić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    29. jun 2023 | 20:50

    Ne veruj Ana nikom više.

  • Alen

    29. jun 2023 | 20:17

    Miroslavu Aleksiću se ne može više verovati, jer je izneo lažne tvrdnje.

  • Sale

    29. jun 2023 | 21:58

    Ja ne razumem pa šta i da je poznavao coveka !! Šta tu ima čudno ??? Taj lekar poznaje mnogo kolega i pacijenta pa pobogu nije on ubica!!! Kakve budalastine, ne daj boze nikome šta je zadesilo tu porodicu zbog malog monstruma naj gore će biti onoj maloj djevojčici sestri ona bas ništa nije kriva celog života nosice breme na ledjima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA