≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Završena blokada autoputa kod Sava centra

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predstavnici dela opozicije su prethodno, nešto posle 16.00 časova organizovali usporenu vožnju duž međunarodne saobraćajnice E75 od naplatnih rampi Šimanovac i Bubanj potok ka Beogradu

Blokada autoputa kod Sava centra u organizaciji dela opozicije u okviru protesta "Srbija protiv nasilja" završena je večeras u 20.00 sati, a saobraćaj je normalizovan u oba smera.

Taj deo autoputa bio je blokiran od 18.00 časova kada su predstavnici dela opozicije zaustavili saobraćaj sa oko 30 vozila.

Oni su ispred Sava centra stigli u dve kolone iz pravca Šimanovaca i Bubanj potoka odakle su posle 16.00 ccasova organizovali usporenu vožnju duž međunarodne saobraćajnice E-75.

U protestu su učestvovali kopredsednici stranke Zajedno Nebojša Zelenović, Biljana Stojković i Aleksandar Jovanović Ćuta, potrpedsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić, poslanici DS Srđan Milivojević i Tanja Manojlović, Radomir Lazović i Đorđe Pavićević iz Zeleno levog fronta, lider Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović.

Blokada autoputa kod Temerinske petlje održana je večeras i u Novom Sadu, a završena oko 19.30 časova. Prema Krivičnom zakoniku za ugrožavanje saobraćaja opasnom radnjom predviđena je kazna zatvora do tri godine.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    30. jun 2023 | 17:31

    Bruka od opozicije! Samo zna da blokira puteve i poziva na nasilnu smenu vlasti! A nista nisu uradili za svoju zemlju i svoj narod!

  • Sanja

    30. jun 2023 | 17:32

    Previše su naša vlast i naši organi MUPa tolerantni prema opiziciji

  • Rola

    30. jun 2023 | 17:49

    Sramota kakva opozicija ovo su bahati hoštapleri koji bi hteli na silu da preuzmu vlast. Izadjite na izbore a ne čim izgubote odmah smišljate kako da napakostite našem narodu. Shvatite jednom da ste u opoziciji manjina a većina dok je na vlasti mora da se sluša. Treba da se donese zakon za svako blokiranje saobraćaja i nedužnih gradjana zatvor od godinu dana pa izvolte bando!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA