Vreme čitanja: oko 1 min.

Ministar Vučević obišao kompaniju "Leonardo", predsednik italijanske kompanije zainteresovan za saradnju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ministar Vučević tom prilikom je sa predsednikom "Leonarda" Stefanom Pontekorvom razgovarao o mogućnostima razvoja saradnje sa srpskom odbrambenom industrijom

Miloš Vučević, kompanija Leonardo Foto: Instagram/milosvucevic_odbrana

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević posetio je danas sedište kompanije "Leonardo" u Rimu, gde je imao priliku da se upozna s njenom strukturom, proizvodnim i tehnološkim kapacitetima te strategijom daljeg razvoja.

Ministar Vučević tom prilikom je sa predsednikom "Leonarda" Stefanom Pontekorvom razgovarao o mogućnostima razvoja saradnje sa srpskom odbrambenom industrijom, sa akcentom na zajedničkim projektima u oblasti vojnog vazduhoplovstva i odbrambene elektronike.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic_odbrana)

Kompanija "Leonardo" spada u red vodećih evropskih i svetskih kompanija u oblasti razvoja i proizvodnje naprednih i složenih borbenih sistema, svemirskih tehnologija, aeronautike i bezbednosti i prisutna je u 172 zemlje sveta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nela

    4. jul 2023 | 17:10

    Ovo je prilika za razgovor o mogućnostima razvoja saradnje sa srpskom odbrambenom industrijom, sa akcentom na zajedničkim projektima u oblasti vojnog vazduhoplovstva i odbrambene elektronike. Ova kompanija spada u red vodećih evropskih i svetskih kompanija u oblasti razvoja i proizvodnje . I medjusobna povezanost nase drzave i njih je od velike vaznosti!

  • Aca

    4. jul 2023 | 16:31

    Saradnja sa Italijanskim vojnim kompanija bila bi pun pokodak za Srbiju

  • Alex23

    4. jul 2023 | 18:02

    Ministar Vučević je ostvario značajan napredak u modernizaciji vojnih kapaciteta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA