Vreme čitanja: oko 1 min.

Krkobabić: Ženska mreža – izborni adut PUPS-a

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gošće iz okruženja bile su članice PUPS-a iz Republike Srpske i Republike Hrvatske

  • 0
Milan Krkobabić Foto: Milija Jovanović

Gotovo pet stotina aktivistkinja Ženske mreže PUPS-a okupilo se u obrenovačkom selu Mislođin na Predmiholjskim susretima.

Lider PUPS - Solidarnost i pravda Milan Krkobabić nije skrivao optimizam.

"Naš izborni adut bez sumnje biće Ženska mreža PUPS-a. Što se nas tiče izborna trka može da počne!", izjavio je Krkobabić.

Ženska mreža Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – solidarnost i pravda utemeljuje i povezuje svih 130 gradskih i opštinskih odbora partije. Ovu manifestaciju sa izloženim brojnim rukotvorinama, domaćim proizvodima, narodnom nošnjom i gastronomskim specijalitetima upotpunilo je dobro raspoloženje, druženje žena i razmena iskustava, saopštavaju iz Informativne službe PUPS - Solidarnost i pravda.

Organizaciji su najviše doprinele zamenica predsednika Gradskog odbora Beograd Mira Jovanović i Sofija Tomović, a gošće iz okruženja bile su članice PUPS-a iz Republike Srpske i Republike Hrvatske.

Posebnu pažnju izazvali su izloženi radovi učesnica iz opština Plandište, Zrenjanin, Pećinci, Kostolac, Arilje, Požega, Valjevo, Šabac, Čačak, Loznica i gradskih opština Obrenovac, Lazarevac, Mladenovac, Barajevo i Sopot.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA