Dinkić: Cvetković je opsednut mnome, umišlja i fantazira!

Ministar finansija i privrede kazao je da ima preča posla od bavljenja bivšim premijerom koji tvrdi da ga Dinkić progoni jer ga je svojevremeno smenio sa mesta ministra

  • 2

Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić nije ostao nem na tvrdnje nekadašnjeg premijera Mirka Cvetkovića koji ga krivi za politički progon, i ocenio je njegove izjave kao opsednutost, fantazije i umišljanje.

- Uopšte se ne bavim Mirkom Cvetkovićem, jer imam preča posla i ozbiljnije teme za razmišljanje. Žao mi je što je očito opsednut mnome, pa umišlja i fantazira - kaže Mlađan Dinkić.

Cvetković je najavio i tužbu protiv Dinkića zbog optužbi da je svojevremeno lažirao podatke o javnom dugu Srbije, ali i zbog političkog progona i dovođenja u vezu sa aferom "Agrobanka", a sve to zato što ga je, navodno, smenio sa mesta misnistra marta 2011. godine.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novak

    9. oktobar 2012 | 10:05

    Dinkiću,Vi treba sami da se prijavite u tužilaštvo zbog afere Nacionalne štedionice i zloupotreba kojima ste kumovali a najveća je što ste bez tendera toj privatnoj banci dali milijardu evra stare devizne štednje za raspodelu.

  • Dex

    9. oktobar 2012 | 23:34

    Ti si Mladjo opsednut glupošću.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA