Vreme čitanja: oko 4 min.

Funkcioneri Pokreta socijalista reagovali na sankcije SAD Vulinu

Vreme čitanja: oko 4 min.

"Vašington, kao i uvek i sada laže, mrzi i siluje istinu, pa Vulina koji je uništio narko-klanove sada proglašava narko-dilerom"

  • 5
Pokret socijalista Foto: Pokret socijalista

"Nakon zločinačke NATO agresije predvođene Amerikom, organizovanje puča petog oktobra, kriminalne podrške tzv. nezavisnosti Kosova, uvođenje sankcija Aleksandru Vulinu kao šefu BIA je novi direktni napad na Srbiju i srpske institucije, saopštio je Pokret socijalista. 

"Vašington kao i uvek i sada laže, mrzi i siluje istinu, pa Vulina koji je uništio narko-klanove koji su imali podršku CIA sada proglašava narko-dilerom iako su zbog Vulina njihove omiljene narko-ubice u zatvoru iz koga će izaći samo ako ambasador Hil i Đilas dođu na vlast".

"Vulinov zločin korupcije je što ju je iskorenio u svakom ministarstvu koje je vodio, pa američka ambasada nije mogla lako i jeftino da dolazi do naših državnih tajni kao što su navikli posle petooktobarskog puča".

"Za ubice iz Bele kuće Vulinova krivica je i što podržava međunarodno pravo i što odbija da budemo uvučeni u zapadni sukob na Istoku. Vulinov stav da želimo mir, a ne da budemo rusofobska strana u bratoubilačkom ratu za njih je maligni uticaj i platforma za širenje ruskog uticaja u regionu i time su pokazali da je Amerika veoma mala i slaba zemlja ako joj za pobedu nad Rusijom samo smeta Aleksandar Vulin".

"U ovom trenucima samo treba gledati ko će se ovome obradovati i širiti dalje njihove laži. Od balista do tajkunskih partija i medija u Srbiji, ustaša, mudžahedina i raznoraznog EU političkog šljama će nastupiti slavlje koje će samo još jednom dokazati da je Vulin hrabar i pošten i da njegovo vreme tek dolazi kao i vreme ujedinjenja srpskog sveta koje je počelo i ničim se ne može zaustaviti", poručili su u Pokretu socijalista reagujući na uvođenje sankcija AleksandruVulinu od strane SAD.

Torbica: Vulin na meti SAD jer je ideolog politike ujedinjenja srpskog naroda

Potpredsednik Pokreta socijalista i narodni posklanik Bojan Torbica izjavio je da su na račun direktora Bezbednosno-informativne agencije i osnivača Pokreta socijalista Aleksandra Vulina iznete brojne laži od strane SAD sa jednim ciljem - da unište i uklone čoveka koji beskompromisno štiti svoju državu i njene nacionalne interese.

"Svi znaju da Aleksandar Vulin nema nikakve veze sa trgovinom oružjem, organizovanim kriminalom i trgovinom narkoticima, niti je ikada dovođen u vezu sa tim, ali ima veze sa borbom za očuvanje Srbije, sa borbom za očuvanje Republike Srpske, sa borbom za očuvanje srpskog Kosova i Metohije. Ima veze sa politikom da Srbija nikada neće postati deo zločinačke NATO alijanse. Znaju jako dobro i amerikanci i evropljani da Vulin nikada nije imao veze sa kriminalom, da se kao ministar policije žestoko obračunavao sa kriminalnim klanovima i zato uz svoje lažne optužbe nisu izneli ni jedan, jedini dokaz, ali Vulin mora da odgovara jer je ideolog politike ujedinjenja srpskog naroda, jer se zalaže za stabilnu, suverenu i samostalnu državu, jer se borio za ideju srpskog sveta, a naročito mora da odgovara jer nikada nije želeo da kao njihovi opozicioni miljenici podanički kleči ni u Briselu, ni u Berlinu, ni u Vašingtonu.

"Mora da odgovara zato što se odlučno bori protiv obojenih revolucija, što nije spreman da izda ni svoju zemlju, ni njene tradicionalne prijatelje poput Rusije, Belorusije, Kine, Kube. Optužiti za saradnju sa organizovanim kriminalom čoveka tokom čijeg ministarskog mandata je razbijen i pohapšen klan Veljka Belivuka i ponovo uhapšen Darko Šarić, tokom čijeg ministarskog mandata su pohapšeni brojni pripadnici i saradnici kavačkog i škanjarskog klana je više nego sramno ili su ove lažne optužbe i uvođenje sankcija upravo kazna za to, za borbu da Srbija bude sigurnija i bezbednija.

"Svi jako dobro znamo da je američka administracija svašta spremna da oprosti, ali ljubav prema svojoj državi i narodu, kao i borbu za nacionalne interese, e to ne mogu da mu oproste, to je tokom prethodne tri decenije svaki časni i čestiti Srbin morao da plati ili zatvorom u Haškom kazamatu ili sankcijama vašingtonske hunte. Znam da je Aleksandar Vulin spreman da plati svaku cenu kada su u pitanju borba za Srbiju i srpski narod i da ga ovo ni malo neće pokolebati u njegovoj budućoj borbi", poručio je potpredsednik Pokreta socijalista Bojan Torbica.

Vuletić: I ako ga budete fizički eliminisali, nećete uspeti da eliminišete njegovu ideju o srpskom svetu

"Osnivača Pokreta socijalista Aleksandra Vulina godinama čereče i razapinju zbog beskompromisne borbe za sve Srbe. Nekada je Amerika Vulina napadala preko svoje ambasade, svojih ambasadora, svojih medija, svojih plaćenika, narko-dilera i tajkuna, a sada se otvoreno obrušila na čoveka koji se zalaže za stvaranje srpskog sveta, za očuvanje Republike Srpske i neuvođenje sankcija Rusiji.

"Aleksandra Vulina godinama niste mogli da ućutkate i sprečite da iznosi istinu, da brani Srbiju i sve Srbe. Godinama ste pokušavali da uništite Aleksandra Vulina, niste uspeli. I ako ga budete fizički eliminisali, nećete uspeti da eliminišete njegovu ideju i koncept o srpskom svetu.

"Ujedinjenje je počelo i ne može se zaustaviti", poručio je generalni sekretar Pokreta socijalista Predrag Vuletić reagujući na uvođenje sankcija Aleksandru Vulinu od strane SAD.

(Telegraf.rs)

Video: Bratislav Gašić preuzeo dužnost ministra unutrašnjih poslova Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velibor

    11. jul 2023 | 20:23

    Jel ima neka druga planeta za zivot. Da sidjem sa ove.

  • Sale71

    12. jul 2023 | 22:45

    Sve se nekako promenilo,samo je SPS ostao onakva trulež kao što je bio devedesetih.....

  • Sale71

    12. jul 2023 | 22:44

    A kao gradjani Srbije veruju Vulinu🤣🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA