≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

General Lazarević: Nastavlja se pritisak stranih agentura i domaćih NATO dobošara

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lazarević je poručio da ma koliko se trudili da unište slobodu, rodoljublje, slobodnu misao u tome neće uspeti

  • 4
General Vladimir Lazarević Foto: Profimedia/BAS CZERWINSKI / AFP

Udar stranih službi na direktora BIA Aleksandra Vulina ne jenjava, a cilj agentura zapadnih država je da napadom na Vulina treba urušiti čitav bezbedonosni sektor Srbije, i na ključna mesta dovesti poslušnike koji će isključivo raditi protiv interesa otadžbine, izjavio je danas general-pukovnik u penziji Vladimir Lazarević.

"I ovog puta, krajnje podla namera je podržana od strane domaćih izdajnika, dobošara alijanse i kvazi-stručnjaka, ali upravo takvi potrošeni i diskreditovani izdajnici su najglasniji kada treba udariti na svoju državu. Građani Srbije apsolutno znaju ko je Aleksandar Vulin i ko je predsednik Vučić, ko se bori za Srbiju i srpske interese. Nijedne liste na koje NATO pakt stavlja srpske patriote poput Vulina, nijedane sankcije koje uvodi država koja je 78 dana ubijala našu decu, neće uniziti sve ono što je Aleksandar Vulin uradio za odbrambeni sektor države, za vojsku, porodice poginulih pripadnika, za policiju, a danas i za BIA", rekao je Lazarević.

Kako je navedeno u saopštenju, Lazarević je poručio da ma koliko se trudili da unište slobodu, rodoljublje, slobodnu misao u tome neće uspeti.

"Dok je nama Srba poput Vulina i Vučića, Srbiji je zagarantovana budućnost i Srbija se savijati neće", poručio je general-pukovnik u penziji Vladimir Lazarević.

(Tanjug)

Video: Vučić: Ne pada nam na pamet da tražimo od nekoga nešto što taj drugi ne želi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ARS

    12. jul 2023 | 16:03

    Generale dolazi vreme kada ćemo Vas ponovo trebati !

  • Generale

    12. jul 2023 | 16:57

    Za mene ste veličina poput vojvode Živojina Mišića. (za neke je to Ponoš)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA