≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasio se "Besmrtni puk Srbije" o Aleksandru Vulinu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uvereni smo da je u ovom trenutku svaki Srbin i svekoliko srpstvo uz Aleksandra Vulina ", stoji u sapštenju Narodnog patriotskog udruženja „Besmrtni puk Srbije“ .

  • 2
Aleksandar Vulin, BIA Foto: Marko Jovanović, Wikimedia

"Bez ikakave materijalne argumentacije, umišljeni "vladari" sveta proglasiše Aleksandra Vulina kriminalcem i licem koje "radi ličnih interesa" u Srbiji doprinosi "malignom ruskom uticaju". I još tvrde da je ta "mera" usmerena isklučivo prema Vulinu, a ne prema državi i narodu. Naravno da lažu.

Verujemo da oni dobro znaju da bratski odnosi prema Rusiji nije uzrokovan nekakvim ruskim aktivnostima u Srbiji, nego da je reč o vekovnim duhovnim, kulturnim, pa i političkim vezamakoje su davno prerasle u neuništivu ljubav koja je postala deo srpskog nacionalnog identiteta. Zato su sankcije protiv Aleksandra Vulina zapravo pretnja svakom Srbinu i poruka da američki moćnici i na ovaj način zahtevaju da se odreknemo sebe.

Neće moći kao što nikada nije moglo.

Uvereni smo da je u ovom trenutku svaki Srbin i svekoliko srpstvo uz Aleksandra Vulina. ", stoji u sapštenju Narodnog patriotskog udruženja „Besmrtni puk Srbije“ .

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Resava 88

    14. jul 2023 | 15:37

    Kad je u pitanju optužba nena ni navijanja a ni glasanja,neka to uradi tužilaštvo i pravosuđe a ne ulica i politika.

  • Srpkinja

    14. jul 2023 | 17:12

    Neka rade svi tuzioci ja znam da je sve izmisljeno kako bi se oslabila Srbija. Mocnici sveta, koji ceo vek vladaju putem sile u vecem delu sveta morace da shvate da je tome dosao kraj. Sila Boga ne moli, Bog silu ne voli!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA