≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pokret socijalista pokrenuo peticiju za osudu sankcija Vulinu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Potpisivanje peticije građana Srbije kojim se osuđuju američke sankcije prema Aleksandru Vulinu nastaviće se i u narednim danima širom zemlje

  • 6
podrška Aleksandru Vulinu Foto: Pokret socijalista

Pokret socijalista danas je pokrenuo peticiju i proces prikupljanja potpisa građana Srbije za osudu američkih sankcija koje su uvedene osnivaču Pokreta socijalista i direktoru BIA Aleksandru Vulinu.

Širom Srbije, simpatizeri Pokreta socijalista i brojni građani daju svoj potpis u cilju neslaganja sa sramnom odlukom američke administracije uperene protiv Aleksandra Vulina, ali i protiv Srbije i celokupnog srpskog naroda, kažu iz Pokreta socijalista.

"Mi iz Pokreta socijalista zajedno i ujedinjeno sa srpskim narodom, na ulicama, mirno i dostojanstveno izražavamo veliko neslaganje sa američkim sankcijama, a ujedno izražavamo i podršku našem osnivaču Aleksandru Vulinu u borbi za očuvanje srpskih nacionalnih interesa. Jasno je da su Amerikanci Vulinu uveli sankcije iz političkih razloga, zato što se čvrsto zalaže za jedinstvo i političko ujedinjenje svih Srba, zato što ne želi da Srbija odustane od Kosova i Metohije i napusti Republiku Srpsku, zato što ne želi da Srbija uvede sankcije vekovnim prijateljima iz Rusije. Sankcije su Vulinu uvedene zato što Americi nipošto ne odgovara samostalna i nezavisna Srbija. I ovim putem poručujemo da Vulin nastavlja svoju borbu za Srbiju i srpski narod i da nikakve laži američke države neće umanjiti, uprljati ili uniziti njegovu istinsku borbu", poručili su u Pokretu socijalista.

Potpisivanje peticije građana Srbije kojim se osuđuju američke sankcije prema Aleksandru Vulinu nastaviće se i u narednim danima širom zemlje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 15. jul 2023 | 13:50

    Samo neko ko nema mozak potpisaće peticiju za dilera

  • Resava 88

    15. jul 2023 | 14:05

    Kako da potpišem kada neznam da li je kriv ,neka policija i tužilaštvo vode istragu,nema tu navijanja i glasanja.

  • Dragoslav

    15. jul 2023 | 16:18

    SVAŠTA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA