≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Obeležavanje Dana sećanja u "Oluji" u Prijedoru: Dogovor sa sastanka Vučića, patrijarha Porfirija i Dodika

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sastanak se odvijao iza zatvorenih vrata

  • 1
Aleksandar Vučić, Patrijarh Porfirije i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa poglavarom SPC patrijarhom Porfirijem i predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom održan je danas u Vili Mir u Beogradu, iza zatvorenih vrata.

Predsednik je nakon sastnaka napisao na Instagramu da su razgovarali o svim ključnim nacionalnim pitanjima za srpski narod.

- Dogovoreni su važni zajednički sastanci u bliskoj budućnosti na teritoriji Republike Srpske, patrijarh Porfirije i ja prihvatili smo predlog predsednika Dodika da obeležavanje Dana sećanja na sve stradale i prognane Srbe u oružanoj akciji "Оluja", bude održano u Prijedoru 4. avgusta.

Pre dolaska patrijarha, dvojica predsednika Vučić i Dodik razgovarali su o situaciji u regionu i predstojećim važnim susretima delegacija Republike Srbije i Republike Srpske.

Aleksandar Vučić, Patrijarh Porfirije i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Kako je Vučić naveo na instagram profilu "buducnostsrbijeav", dogovorili su se i da se u najkraćem roku organizuje skup svih državnih organa Srbije i Srpske na teritoriji Republike Srpske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA