Vreme čitanja: oko 1 min.

Jevtić: Umesto da traže ubice "službenici u civilu" snimali prisutne na parastosu

Vreme čitanja: oko 1 min.

U Starom Gracku danas je parastosom i polaganjem cveća obeležena 24. godišnjica jednog od najvećih zločina na KiM od dolaska međunarodnih snaga

  • 2
Dalibor Jevtić Foto: ATA images

Gradonačelnik opštine Štrpce Dalibor Jevtić saopštio je da su današnjem pomenu ubijenim srpskim žeteocima u Starom Gracku prisustvovali i "službenici u civilu" koji su snimali prisutne, prenosi Tanjug.

Jevtić je na Tviteru istakao da su "službenici u civilu", umesto da traže ubice srpskih žetelaca u Starom Gracku, snimali one koji traže pravdu.

- Danas smo se u Starom Grackom pomenom podsetili na stradanje 14 žetelaca 99. godine. Puno emocija, gorkog ukusa zbog nepravde. Stotinak prisutnih, porodice, meštana ali i 'službenika u civilu' koji su nas snimali. Umesto da traže ubice, oni snimaju nas koji tražimo pravdu - poručio je Jevtić.

U Starom Gracku danas je parastosom i polaganjem cveća obeležena 24. godišnjica jednog od najvećih zločina na KiM od dolaska međunarodnih snaga, kada je na svirep i mučki način ubijeno 14 srpskih žetelaca dok su sakupljali letinu nedaleko od svojih kuća. Za zločin nad srpskih žeteocima nikada niko nije odgovarao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ARS

    23. jul 2023 | 21:20

    Ti koji su snimali parastos nad pobijenim Srbima poslao ih je organizator ubistva srpskih žeteoca a u prevodu čitaj Ameri i NATO jer kad je ubica sam sebe procesuirao ?

  • Dend

    23. jul 2023 | 21:33

    Nikad nam Ameri ali baš nikad neće zaboraviti da su Srbi jedini u Evropi pucali na Amere, da smo im oborili ,,nevidljivi" . . . pa samim tim nikad nam Ameri neće biti prijatelji i sve ovo što se sad dešava može samo biti gore sa Amerima, živi mi bili pa videli ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA