Vreme čitanja: oko 1 min.

Bazen i spa u Novom Bečeju grade se po planu: Otvaranje dogodine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pokrajinska vlada ulaže u sportsku infrastrukturu

  • 0
Igor Mirović Foto: Instagram/igor.mirovic

Radovi na izgradnji bazena i spa centra u Novom Bečeju traju već više od šest meseci i odvijaju se prema planu. Nadam se da ćemo u drugoj polovini naredne godine završiti ovaj važan posao za sve Novobečejce i buduće goste ove opštine, napisao je Igor Mirović na Instagramu.

Pokrajinska vlada ulaže u sportsku infrastrukturu i do kraja ove godine biće završena rekonstrukcija stadiona u Zrenjaninu, izgradnja sportske sale u Crepaji, a gradi se hala i u Novom Кneževcu i pripremaju projekti u drugim opštinama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Igor Mirović (@igor.mirovic)

"Očekujem da narednih dana počnu radovi na izgradnji sportske sale za Gimnaziju "Laza Кostić" u Novom Sadu i sveobuhvatna rekonstrukcija Univerzitetskog sportskog centra-popularnog Đačkog igrališta u novosadskom Кampusu. Sportisti u svim delovima Vojvodine imaće, uveren sam, mnogo bolje uslove za razvoj i takmičenja kada ove i druge objekte izgradimo i modernizujemo", napisao je Mirović.

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA