≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučić posetu Republici Srpskoj počeo obilaskom manastira Osovica: On je simbol zajedništva, vere, nade i snage

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predsednik Srbije danas je počeo dvodnevnu posetu Republici Srpskoj, tokom koje će sutra u Prijedoru prisustvovati obeležavanju 28. godišnjice pogroma Srba u akciji "Oluja", koju su izvele jedinice hrvatske vojske

  • 5

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je posetu Republici Srpskoj počeo obilaskom veličanstvenog manastira Osovica, u društvu predsednika Republike Srpske Milorada Dodika i patrijarha Porfirija.

"Zadužbina kralja Dragutina Nemanjića i svedok naše preteške sudbine i istorije na ovim prostorima, ovaj manastir je centar okupljanja vernog naroda i očuvanja našeg identiteta kroz vekove", objavio je Vučić na instagram nalogu budućnostsrbije.av.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Uz ovu objavu, predsednik je objavio i snimak. "Kao simbol zajedništva, vere, nade i snage, ujedno je i najbolje mesto na kojem ćemo početi razgovore o veoma važnim temama za Srbiju, Srpsku i sve Srbe", poručio je Vučić.

Predsednik Srbije danas je počeo dvodnevnu posetu Republici Srpskoj, tokom koje će sutra u Prijedoru prisustvovati obeležavanju 28. godišnjice pogroma Srba u akciji "Oluja", koju su izvele jedinice hrvatske vojske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA