KACIN SKROZ ODLEPIO: Palmina “svadba” za žirafe je govor mržnje!

"Mislim da gospodinu Kacinu treba bolja dioptrija. Da nije žalosno, bilo bi smešno! Šta on ima protiv toga da i žirafe imaju porodicu", pita se Dragan Marković

  • 6

Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Jelko Kacin ocenio je da je organizovanje svadbe za žirafu u Jagodini govor mržnje.

- U svakoj normalnoj zemlji bi čoveka koji je tako nešto uradio izbacili iz vlasti - rekao je Kacin.

Dragan Marković Palma odlučno odbacuje optužbe Slovenca, uz napomenu da jučerašnji događaj nema veze s govorom mržnje.

- Mislim da gospodinu Kacinu treba bolja dioptrija. On pogrešno tumači ljubav među životinjama i radost hiljada dece, koja svakodnevno svraćaju u Jagodinu upravo zbog tih divnih bića.  Da nije žalosno, bilo bi smešno! Ja sam oduvek mislio da je ljubav osnovni postulat celog čovečanstva, pa ako je nema dovoljno među ljudima, ko smo mi da je uskratimo životinjama? Mislim da bi i gospodin Kacin mnogo mogao da nauči na njihovom primeru - ističe Marković.

On dodaje da je oduvek mislio da je Evropa jedna velika porodica i da stvari traba da budu postavljene upravo tako. Palma se pita zašto evropski diplomata ima negativan stav o venčanju žirafa.

- Šta on ima protiv toga da i žirafe imaju porodicu? O tome su nas učili i u školi dok smo bili mali. Ne znam gde je Kacin naučio da je ljubav govor mržnje.  Zato ga pozivam da bude kum maloj žirafi koja će biti upravo dokaz i plod ljubavi Eme i Jovanče - rekao je Marković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    10. oktobar 2012 | 13:10

    U svakoj normalnoj zemlji kretene ko što si ti ne bi ni glasali.Aj pali!

  • miladin

    10. oktobar 2012 | 16:05

    palma je lik.daje svake godine besplatno knjiga,najbolje vodi na razna putovanja,za braka daje par hiljada evra pa za svako dete pare.a sta ovi daju.djorisu gde stignu a narod gladuje.

  • bokica

    10. oktobar 2012 | 13:31

    pa da trebao mu je muzjaka dovesti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA