Vreme čitanja: oko 1 min.

Ministar sporta prisustvovao otvaranju Dragačevskog sabora trubača u Guči

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon prijema kod predsednika opštine Lučani, Milivoja Dolovića i domaćina 62. Dragačevskog sabora trubača, Željka Tanaskovića, proslavljenog srpskog sportiste i sportskog funkcionera, u zgradi Načelstva u Guči, ministar i članovi kabineta posetili su i rekonstruisani plivački bazen

  • 0
Ministarstvo sporta, Guča Printskrin: Instagram/ministarstvosportasrbije

Ministar sporta Zoran Gajić je juče, zajedno sa državnim sekretarom Markom Kešeljem i šefom kabineta Jovanom Kneževićem i državnim sekretarom Ministarstva turizma i omladine Urošem Kandićem prisustvovao svečanom otvaranju 62. Dragačevskog sabora trubača u Guči.

Nakon prijema kod predsednika opštine Lučani, Milivoja Dolovića i domaćina 62. Dragačevskog sabora trubača, Željka Tanaskovića, proslavljenog srpskog sportiste i sportskog funkcionera, u zgradi Načelstva u Guči, ministar i članovi kabineta posetili su i rekonstruisani plivački bazen.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Ministarstvo sporta Vlade Srbije (@ministarstvosportasrbije)

"Dragačevski sabor trubača u Guči іe najveća trubačka manifestacija Srbije koja se tradicionalno održava 62 godine u kontinuitetu, podsećajući nas koliko je važno čuvati i negovati naše nasleđe za buduće generacije. U susretu sa decom obučenom u srpsku narodnu nošnju, vidimo da je ponos našeg identiteta prisutan i među najmlađima. Neka zvuci truba odzvanjaju kao podsetnik koliko je važno čuvati i slaviti našu kulturu!", navedeno je na Instagram profilu Ministarstvo sporta Srbije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Ministarstvo sporta Vlade Srbije (@ministarstvosportasrbije)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA