Vreme čitanja: oko 1 min.

Sud u Prištini oslobodio Nasera Keljmendija optužbi za trgovinu drogom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Keljmendi je u februaru, 2018. godine osuđen na šest godina zatvora zbog trgovine drogom

  • 6
Naser Keljmendi Printskrin: Youtube

Apelacioni sud u Prištini usvojio je žalbu Nasera ​​Keljmendija i oslobodio ga optužbe za trgovinu drogom, za šta je prvostepeno osuđen na četiri godine i osam meseci zatvora, piše Reporteri.

Kako je saopšteno iz tog suda, Keljmendi je oslobođen optužbi jer nije dokazano da je počinio krivično delo za koje je optužen.

Specijalno tužilaštvo tzv. Kosova zatražilo je 31. jula od Apelacionog suda strožu kaznu za Keljmendija, koga je 18. maja Osnovni sud u Prištini osudio na četiri godine i osam meseci zatvora zbog trgovine drogom.

Keljmendi je u februaru, 2018. godine osuđen na šest godina zatvora zbog trgovine drogom, ali je nakon žalbe slučaj vraćen na ponovno suđenje.

U ostalim tačkama optužnice, koje su uključivale optužbe za organizirani kriminal i ubistvo Ramiza Delalića, državljanina BiH, Keljmendi je proglašen nevinim.

Ministarstvo finansija Sjedinjenih Američkih Država označilo je 2012. godine Keljmendija, koji je državljanin BiH kao trgovca narkoticima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mire

    26. avgust 2023 | 01:28

    Taj se prošetao kroz R Srpsku i neometamo ušao u Srbiju ( Loznica ) neometano se prošetao gradom i ponovo otišao u R Srpsku i tako je obrukao našu lepu Srbiju ali niko od naše policije nije odgovarao za takav propust .

  • Veteran

    26. avgust 2023 | 01:12

    Bilo bi čudno da su ga osudili, a to da ga puste nije problem...

  • Sale71

    26. avgust 2023 | 09:15

    Šta je to čudno što ga nisu osudili i što je Albanac? Pa sigurno je legla velika lova ,pa kod da je u pitanju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA