≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kosovska policija obavila kontrolu ribolovaca na jezeru Gazivode sa dugim cevima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako se vidi na fotografijama, u čamcu je bilo nekoliko članova Saveza, kao i dvojica policajaca, koji su na obali legitimisali ribolovce koji su se tu danas zatekli

  • 4
Centar za ekologiju i razvoj sporta, jezero Gazivode Foto: Marko Jovanović

Predstavnici Saveza ribolovaca tzv. Kosova, praćeni pripadnicima takozvane Kosovske policije sa dugim cevima, sproveli su iznenada danas akciju kontrole i inspekcije na jezeru Gazivode.

- Nakon 24 godine, po prvi put, Savez ribolovaca Kosova sprovodi kontrolu na jezeru Gazivode - objavio je portal Mitropol medija na Fejsbuku.

Kako se vidi na fotografijama, u čamcu je bilo nekoliko članova Saveza, kao i dvojica policajaca, koji su na obali legitimisali ribolovce koji su se tu danas zatekli, piše Kosovo Online.

Na jednoj od fotografija, pripadnik takozvane Kosovske policije drži pušku.

Ovo je još jedan u nizu iznenadnih dolazaka pripadnika tzv. Kosovske policije na sever, budući da su i pre nekoliko noći, "patrolirali" ulicama Severne Mitrovice, sa dugim cevima, bez povoda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😷😷😷😷😷

    3. septembar 2023 | 22:41

    Eeee presednice presednice, da li vidis sta si uradio??? To je taj tvoj mir i stabilnost a oni oduzese sve sto su hteli. Nadam se da ce i Kopaonik pa da nemaju gde da se skijaju Beogradjani!

  • AG

    3. septembar 2023 | 23:06

    Sta je,neobicno vam da drzava funkcionise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA