Vreme čitanja: oko 1 min.

Specijalna policija pretresla prostor fabrike "Lola" u Zubinom Potoku, zabranjen ulazak u fabrički krug

Vreme čitanja: oko 1 min.

U fabrici u trenutku upada policije nije bilo nikoga, ova fabrika godinama ne radi

  • 0
Kosovska policija, KiM Foto: Tanjug/AP/Dejan Simicevic

Pripadnici Specijalne jedinice kosovske policije u pratnji službenika Kosovske agencije za privatizaciju oko 10 časova nasilno su ušli u prostor fabrike alata "Lola" u Zubinom Potoku i više od sata obavljali pretres ovog objekta i fabričkog kruga, saznaje Kosovo onlajn.

Specijalci sa dugim cevima opkolili su prvo fabrički krug, njih više od 50, zatim su provalili unutra i nešto posle 11 časova napustili su fabrički krug.

U fabrici u trenutku upada policije nije bilo nikoga, ova fabrika godinama ne radi.

U ovom momentu nepoznato je šta je policija tražila, a posle napuštanja fabričkog prostora na kapiji su okačili pisano obaveštenje da je fabrika pod upravom Kosovske agencije za privatizaciju i da je zabranjen neovlašćen ulazak.

Do upada u fabriku "Lola" u Zubinom Potoku došlo je samo dan nakon što je generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg poručio da je za svaku akciju Specijalnih jedinica kosovske policije na severu Kosova neophodna koordinacija sa Kforom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA