≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brnabić: Nadrealna promena stava opozicije o izborima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Skoplju da će opozicija, koja je predala zahtev za održavanje vanrednih parlamentarnih i beogradskih izbora do kraja godine, dobiti odgovor do kraja meseca

  • 14
Ana Brnabić Foto: Tanjug/ Vladimir Šporčić

Predsednica Vlade Srbije i poverenica Srpske napradne stranke za Beograd Ana Brnabić ocenila je danas kao nadrealan stav opozicije prema izborima - koji se od prošle nedelje drastično izmenio u odnosu na sve ono što su govorili u julu i avgustu.

"Opozicija u julu i avgustu - Izbori nisu tema! Ako ih raspišu, imaće građane na ulicama, građansku neposlušnost, štrajkove, blokade. Opozicija u septembru - Zahtevamo izbore! Ako ne dobijemo izbore, oni će dobiti kampanju na ulicama!" navela je Brnabić na društvenoj mreži X (Tviter), a prenosi Tanjug.

Brnabić je dodala i "izborna lista 'Kad ja tamo, a ono međutim'" i poručila "nadrealno".

Deo opozicije koji organizuje proteste "Srbija protiv nasilja" predao je danas u Predsedništvu Srbije zahtev za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Skoplju da će opozicija, koja je predala zahtev za održavanje vanrednih parlamentarnih i beogradskih izbora do kraja godine, dobiti odgovor do kraja meseca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    11. septembar 2023 | 21:43

    Opozicija se izgubila u vremenu i prostoru. Do kraja godine promeniće oni mišljenje još nekoliko puta.

  • Tanja

    11. septembar 2023 | 21:19

    Ništa novo. Opozicija nema ništa da ponude građanima i znaju da ih narod neće nikada podržati. Samo laju.

  • Keti

    11. septembar 2023 | 21:40

    Pa dok je trajalo leto opozicija odmarala, a sad kad se bliži jesen oni bi kao izbore i opet da blokiraju gradove. Njima su građani na poslednjem mestu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA