≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Torbica iz Pokreta socijalista poručio Rotu: Niste nas slomili 1941., nećete ni sad sa Vučićem

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Aleksandar Vučić je kriv i Rotu i Nemačkoj zato što je Srbija najrazvijenija zemlja na Balkanu, kriv je Vučić zato što Srbija ne dozvoljava nezavisnost takozvanog Kosova"

  • 1
Bojan Torbica Foto: Pokret socijalista

Potpredsednik Pokreta socijalista, čiji je osnivač Aleksandar Vulin, i narodni poslanik Bojan Torbica izjavio je danas da je krajnje bezobrazno i licemerno to što predsednik Odbora za spoljne poslove nemačkog Bundestaga Mihael Rot nije spreman da osudi Kurtijeve teroriste koji već mesecima pucaju na srpsku decu i bez ikakvog osnova hapse i zatvaraju Srbe širom Kosova i Metohije, ali je zato spreman da napada i vređa Aleksandra Vučića.

Aleksandar Vulin, BIA Foto: Marko Jovanović, Wikimedia

"Aleksandar Vučić je kriv i Rotu i Nemačkoj zato što je Srbija najrazvijenija zemlja na Balkanu, kriv je Vučić zato što Srbija ne dozvoljava nezavisnost takozvanog Kosova, kriv je Vučić i zbog toga što ne dozvoljava nestanak Republike Srpske, a i za to što neće da uvodi sankcije vekovnim prijateljima. Znamo da napredak Srbije nervira sponzore Kurtijeve terorističke tvorevine, ali znamo da Nemačku i gospodina Rota najviše boli srpski slobodarski duh koji nisu slomili ni 1941. godine, a neće ni danas", poručio je potpredsednik Pokreta socijalista Bojan Torbica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jova

    12. septembar 2023 | 12:28

    Ima istine ali Nediceva Srbija nije bila na strani saveznika. Saveznici su bili oni u sumi sa puskom u ruci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA