≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brnabić o govoru predsednika u UN: Iskren, hrabar, izuzetno precizan i na najbolji način predstavio Srbiju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Istakla je da od dolaska na vlast kao predsenika Vlade Republike Srbije pa do danas, predsednik Aleksandar Vučić nije ponovio nijednu grešku opozicije koja je vladala od 2000. do 2012. godine.

  • 52

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je povodom govora predsednika Aleksandra Vučića na skupštini Ujedninjenih nacija, da je to bio najbolji govor u Ujedinjenim nacijama i da je predsednik na najbolji način predstavio poziciju Republike Srbije.

- Smatram da je ogromna većina juče bila ponosna tokom govora predsednika Vučića u Ujedinjenim nacijama. Govor je bio iskren, hrabar, izuzetno precizan i na najbolji način je predstavio poziciju Republike Srbije, ali takođe i kakve dalekosežne posledice može imati kršenje međunarodnog prava, Povelje i principa UN. Mislim da je zaista u tom smilsu hrabrosti i iskrenosti bio nabolji govor u UN - rekla je Brnabić.

Istakla je da od dolaska na vlast kao predsenika Vlade Republike Srbije pa do danas, predsednik Aleksandar Vučić nije ponovio nijednu grešku opozicije koja je vladala od 2000. do 2012. godine.

- Važno je da predsednik Vučić od kako je odgovoran za to kako se živi u Republici Srbiji, tu pre svega mislim od 2014. godine od kako je postao predsednik Vlade nije ponovio nijednu grešku opozicije koja je vladala od 2000. do 2012. godine. Za greške koje je Vuk Jeremić počinio dobio je naslovnu stranu albanskih medija na Kosovu i Metohiji "Hvala Vuče". Toliko o tome kako je on štitio i čuvao interese Republike Srbije. Da ne ponovi ni jednu grešku Borisa Tadića nijednu grešku Dragana Đilsa, ni jednu grešku Ponoša, Miloša Jovanovića i čitavog tog kvazi patriotskog DSS- a. Da ne ponovi ni jednu grešku koju su svi oni đuture, sa kvazi patriotskom opozicijom kakva je "Dveri", činili, a zbog kojih je Republika Srbija toliko platila - izjavila je premijerka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tina

    22. septembar 2023 | 13:31

    Vučić čini sve za dobrobit Srbije!

  • Mico

    22. septembar 2023 | 13:09

    Gradjani se slažu sa Brnabickom. Ponosni smo na predsednika i njegov govor ispred celog sveta.

  • Vuk

    22. septembar 2023 | 13:27

    Ja se najiskrenije nadam da će ovakvi govori podstaći i ohrabriti makar jednu "malu" zemlju da ukaže na kršenje međunarodnog prava koje su uglavnom radile SAD i njeni saveznici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA