≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Krkobabić: Ne sme da bude ni novih deoba, ni novih seoba Srba

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Napetost, sukobi i eskalacija – sve to za naše ljude na Kosovu i Metohiji znači samo jedno: da im je ,,dogorelo do nokata’’

  • 1
Jesenji karavan PUPS Kragujevac Milan Krkobabić Foto: PUPS/Miloš Miškov

Nastavak pregovora je imperativ, pre svega, sa zemljama Kvinte, na čelu sa Sjedinjenim Američkim Državama. One moraju biti pouzdan garant bezbednosti Srba na Kosovu i Metohiji. A što se nas iz PUPS-a tiče, ne sme da bude ni novih deoba ni novih seoba Srba!’’ – izjavio je predsednik PUPS-a – Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije na skupu u Kragujevcu.

Veliki skup u okviru jesenjeg Karavana PUPS-a pod sloganom „Nova preraspodela narodnih para“ okupio je funkcionere i aktiviste te partije iz 22 gradska i opštinska odbora Podunavskog, Braničevskog, Šumadijskog i Pomoravskog okruga.

Potpredsednik PUPS-a prof. dr Vladimir Goati obrazložio je institute nove socijalne politike za koju će se PUPS zalagati u skladu sa proklamovanim vrednosnim stavom „Pravedna preraspodela narodnih para“, a to su socijalna – garantovana penzija i 13. penzija.

Skupu su se obratili članovi najvišeg rukovodstva – zamenik predsednika Hadži Milorad Stošić, potpredsednik partije i predsednik Pokrajinskog odbora AP Vojvodine Miroslav Španović, potpredsednik PUPS-a Stefan Krkobabić, predsednik Izvršnog odbora (IO) Ilo Mihajlovski, potpredsednik IO Dragan Stanojević, predsednica Ženske mreže PUPS-a Mira Jovanović i članovi Izvršnog odbora Milan Mladenović i Slavko Cvetković.

Na skupu je istaknuto da je 130 opštinskih i gradskih odbora PUPS-a širom Srbije, akciono osposobljeno i da spremno ulaze u završnu fazu priprema za predstojeće izbore na svim nivoima.

Skupu su prisustvovali i potpredsednici partije: Stojan Bosić, Risto Kostov, Vladan Đukić i domaćin Ratko Tomašević, kao i članica Izvršnog odbora Snežana Petrović.

(Telegraf.rs)

Video: Krkobabić: Dajte ono što smo uložili u Fijat i Železaru da našim seljanima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E

    26. septembar 2023 | 21:11

    Samo si ti falio da se javiš,svi ste decu postavili na dobre pozicije,i sad ste pametnice koje sve znaju i pričaju o svemu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA