Vreme čitanja: oko 1 min.

"Bio je čovek koji bi sve dao za druge": Prijatelji se potresenim porukama opraštaju od nastradalog Srbina

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oni pozivaju sve sugrađane da u sredu u 19 časova dođu u Crkvu Svete Trojice u Kraljevu

  • 24
Ubijeni srbin Foto: Instagram/bunt_cg

Srbija tuguje za nastradalim Srbima na Kosovu, a Vlada Srbije je usled tragičnih događaja u sredu proglasila Dan žalosti.

Od nastradalog S. N. oprostiće se njegovi prijatelji iz Kraljeva, gde će biti organizovan pomen.

Oni pozivaju sve sugrađane da u sredu u 19 časova dođu u Crkvu Svete Trojice u Kraljevu, gde će se održati pomen i paljenje sveća junacima koji su dali svoje živote braneći srpsku zemlju.

- Stefan je rođen u Zvečanu i imao je 31 godinu. Oženjen i otac tri ćerkice. Bio je takav da bi sve dao za druge, požrtvovan, predivan otac, a svakog druga je gledao kao svoju porodicu. Ovo je ogroman gubitak za sve nas. Nikada nikog ne bi ostavio, više je gledao sebe nego druge. Uvek nasmejan, duhovit i pozitivan. Ovo je veliki gubitak za sve nas, kažu za RINU njegovi prijatelji iz Kraljeva koji će sutra organizovati pomen.

Stefan je bio učesnik, ali i pobednik plivanja za Časni bogojavljenski krst. Brojni prijatelji se od njega opraštaju na društevnim mrežama.

(Telegraf.rs/RINA)

Video: Suze, jecaji... Paljenje sveća širom KiM nastradalima u Banjskoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vratiće se rode

    26. septembar 2023 | 21:19

    Pitanje je šta su radili tamo i od koga su dobili nalog da to rade… ko ih je nagovorio na ovaj samoubilački čin. Pustite fraze da im je dosta Kurtijevog zuluma, ne rešava se to na ovakav način… ili rešava se ali sa nekoliko hiljada ljudi, a ne sa desetak…

  • Tajson

    26. septembar 2023 | 23:25

    Moje misljenje je da su ovo sve bili Siptari i policajci, i ovi navodni teroristi, glumili bitku, a pobijene Srbe su samo nasli i likvidirali. Po profilima ne deluju kao diverzanti, mnogi skoro dobili decu, to nisu ljudi koji idu u rat. Vec su verovatno presretnuti na putu do Manastira. Policajca su isto sami likvidirali, verovatno je odabran zbog necega. Ona kolicina oruzja je isto doneta od Albanaca, siguran sam da im je bio plan da to sve unesu u Manastir, da bi upleli i Crkvu, i opravdali novinske navode pre par meseci. Najverovatnije nisu uspeli zato sto je bio tu veliki broj hodocasnika iz Novog Sada, zena, pa su zato odustali od toga, slikali bilo gde, a usput poturili licnu kartu od Radojicica u kolima sto je debilno, jasno da je namesteno. A da su ovi diverzanti imali ove zolje sto ih nisu upotrebili? Nisu, zato sto ih nisu ni imali, i sto su to Siptari glumci. Cak i po onom snimku iz Manastira, dron pre nego sto se vidi lice navodnog Radojicica, odzumira. Zar to ne treba da bude obrnuto? Da tada treba da zumira lice. To je fejk video, sa glumcem koji izdaleka treba da lici na Radojicica. Na kraju je ispalo da je kosovska policija ultra profesionalna, visoko obucena, a da su joj navodni teroristi umakli, a umakli su sto su Siptari, prica da ih je KFOR odveo ne pije vodu, sto ih nije predao na granici zvanicno, sta kao pustio ih je na kilometar od granice da se sami snadju? Nejasno

  • Hrom

    26. septembar 2023 | 22:52

    Slava obilicima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA