Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivan Stoilković: Vječna slava Srbima sa Кosova i Metohije koji su dali živote u odbrani svojih domova!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stoilković konstatuje da tzv. međunarodna zajednica namerno zaboravlja dosadašnje pucnje u Srbe na Kosovu i Metohiji ili se pravi mutava

  • 4
Ivan Stoilković Foto: Privatna arhiva

Ugnjetavanje Srba se nastavlja na Kosovu i Metohiji, nasilje eskalira, tzv. međunarodna zajednica glumi ludilo, a saučesnik je u nečastivim radnjama izazvanim Kurtijevim terorisanjem Srba, izjavio je danas Ivan Stoilković, narodni poslanik u Sobranju i predsednik Demokratske partije Srba u Severnoj Makedoniji.

"Vječna slava srpskom narodu koji i pored nezapamćenog terora opstaje u srpskoj kolevci i ne napušta svoja vekovna ognjišta pred Kurtijevim divljim zverima i međunarodne aždaje. Slava Srbima sa Kosova i Metohije koji su dali živote u odbrani svojih domova i svoje rodne zemlje od sve većeg ugnjetavanja i tiranije od strane vlasti šiptarskog okupacionog režima i pokoj duši albanskom policajcu", naveo je u pisanoj izjavi Ivan Stoilković.

Stoilković konstatuje da tzv. međunarodna zajednica namerno zaboravlja dosadašnje pucnje u Srbe na Kosovu i Metohiji ili se pravi mutava, pa čak i ne sankcioniše zlostavljanje našeg naroda na Kosovu i Metohiji makar i politički.

"Neka im zadnji događaji budu dovoljni kao upozorenje da je svaki pucanj na Kosovu i Metohiji, pucanj u mir, a mnogo su pucnjave propustili da osude ili se bar zgroze. Ali sve je jasnije da je njihov cilj proterati Srbe, a da im je mir bez Srba glavna priča. Zaboravljaju pritom da niti jedna okupacija nije trajala večno, pa neće ni ova", zaključio je Stoilković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRPKINJA

    27. septembar 2023 | 14:33

    Hvala poslaniku Severne Makedonije koji brine za Srbe. Ima li jos tamo Srba i Makedonaca koje su zabolele srpske rane? Nije daleko vreme kada ce shvatiti da im je Srbija jedini spas.

  • baba

    27. septembar 2023 | 19:33

    Svima kad je tesko nalaze skloniste u Srbiji Boze pomozi i ujedini srpski narod Amin

  • baba

    27. septembar 2023 | 19:31

    Ko puca u nevini narod puca sebi u glavu tako ce biti i sa amerima svabama englezima zemljama kvinte kutiju zelim ono sto onzeli srbima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA