≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo su dokumenta o kojima je Petković pričao u vanrednom obraćanju: Evo šta Srbija traži od Euleksa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Euleks, kazao je, takođe nije bio tu kako bi se sakrilo ko je u redovima kosovske policije, "ko je došao da ubija Srbe u selu Banjska"

  • 20
Petar Petković Printskrin: Tanjug.rs

Kako dani prolaze, biće dokaza koji će razotkrivati laži Prištine, ali i saučesnika iz međunarodne zajednice koji Srbe nazivaju teroristima, a plaćene ubice organima reda, saopštio je danas Petar Petković, direktor Kancelarije za KiM, napominjući da je Srbija juče od Euleksa zatražila dodatnu obdukciju.

- Danas sam to tražio i od Lajčaka. Četiri dana pokušavaju da sakriju tela. Traže da porodica Igora Milenkovića dođe i da uzorak za identifikaciju, a pošto su mu otac i majka preminuli žele da se iživljavaju nad decom. Majka se sa tim nije usaglasila - naveo je.

Euleks, kazao je, takođe nije bio tu kako bi se sakrilo ko je u redovima kosovske policije, "ko je došao da ubija Srbe u selu Banjska".

- A imamo dokaze da su bile profesionalne ubice koje su se pridružile kosovskoj policiji sa namerom da očiste ceo prostor i pobiju sve Srbe - rekao je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јована

    28. septembar 2023 | 15:07

    Све ово је намештаљка да се окриве Срби и прикрије права истина шта су радили припадници такозване косовске полиције

  • Valentina

    28. septembar 2023 | 14:35

    Toliko toga se ne poklapa sa njihovom pričam a zapadne sile nam prodaju priču o tome kako su Srbi ti koji su napali Albance

  • Lea

    28. septembar 2023 | 14:48

    Zverski su ubili čoveka a međunarodna zajednica i dalje tvrdi da su Srbi i ti koji su teroristi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA