≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte snimke upada kosovske policije u KBC Kosovska Mitrovica

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nezvanično, policijske operacije se izvode i u Zvečanu i Zubinom Potoku

  • 11

U Kliničko-bolničkom centru u Severnoj Mitrovici jutros je došlo do nasilnog upada od strane specijalnih jedinica Kosovske policije, potvrdio je za Kosovo onlajn direktor te ustanove dr Zlatan Elek.

Elek kaže da su specijalci Kosovske policije još uvek u bolnici i da vrše pretres, što izaziva uznemirenost kod zaposlenih ali i kod pacijenata.

Video: Specijalci kosovske policije okružili i upali u KBC Kosovska Mitrovica: Snimci sa lica mesta

"Vrše pretres vešernice i određenih kancelarija na ulazu u bolnicu. Bez ikakvog znanja uprave bolnice i menadžmenta bolnce, dr Dragiša Milović i ja kao direktor, upostavili smo kontak sa njima, rekli su nam da imaju nalog od Suda za pretres. Još se nalaze u bolničkom krugu, veliko je uznemirenje kod pacijenata i zaposlenih", navodi Elek za Kosovo online.

Video: Snimak razvaljenih prostorija u KBC Kosovska Mitrovica u koje je nasilno upala kosovska policija

Kako javlja reporter Kosovo onlajna oklopna vozila specijalnih jedinica Kosovske policije nalaze se i u blizini kafića Grej u Severnoj Mitrovici, koji se nalazi na 10 metara od predškolske ustanove "Danica Jaramaz". Roditelji dovode decu koja su prestravljena prizorom, a prisutan je i Euleks.

Kosovska policija saopštila je na Fejsbuku da sprovodi nalog nadležnog suda za provere na pet lokacija u tri opštine na severu Kosova.


Video: Kolona oklopnih vozila kosovske policija i naoružani specijalci svuda oko KBC Kosovska Mitrovica

"U toku je policijska operacija u vezi sa poslednjih događaja u Banjskoj, za sad nema uhapšenih", rekao je vršilac dužnosti komandira Kosovske policije za region sever Veton Eljšani.

Nezvanično, policijske operacije se izvode i u Zvečanu i Zubinom Potoku.

(Telegraf.rs)

Video: Specijalci Kosovske policije upali u KBC Kosovska Mitrovica

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA