Vreme čitanja: oko 1 min.

Danas sahrana Srba ubijenih u Banjskoj

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podsećamo, Nedeljković, Mijailović i Milenković su ubijeni u sukobu lokalnih Srba i takozvane kosovske policije, 24. septembra, u selu Banjska, na severu Kosova i Metohije

  • 2
Ubijeni srbi Foto: Instagram/bunt_cg, Facebook/Рада Б.

Trojica Srba koji su ubijeni prošle nedelje u BanjskojStefan Nedeljković, Bojan Mijailović i Igor Milenković biće sahranjeni danas u Vrnjačkoj Banji i Leposaviću. 

Stefan Nedeljković biće sahranjen u Vrnjačkoj Banji, a građani se pozivaju u 11 časova da se skupe kod "Knez Petrol" pumpe u ovom mestu.

Bojan Mijailović će biti sahranjen u 12 časova na mesnom groblju u Leposaviću, a u istom mestu u selu Graničane u 14 časova biće sahranjen i Igor Milenković. 

Podsećamo, Nedeljković, Mijailović i Milenković su ubijeni u sukobu lokalnih Srba i takozvane kosovske policije, 24. septembra, u selu Banjska, na severu Kosova i Metohije.

Njihova tela su tek juče porodice preuzele iz Instituta za sudsku medicinu u Prištini, odakle su prevezena  u kapelu u mestu Rudare kod Zvečana. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA