Vreme čitanja: oko 1 min.

"Zorana Mihajlović nikada nije htela da čuje probleme"! Vučić: Svi u zemlji misle da treba da vode Srbiju

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je istakao da je zahvalan velikom delu naroda koji poštuje rad, marljivost, pristup koji nas vodi napred i da je to veoma važno

  • 75
SARAJEVO MIHAJLOVIC FORUM Zorana Mihajlović / Foto: MRE/Zoran Petrović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da bivša ministarka Zorana Mihajlović nikada nije htela da čuje, niti je ikada slušala kada se radi o problemima.

On je to rekao za tv Hepi povodom izjave Mihajlović da je Vučić spreman na sve da sačuva vlast, čak i da "žrtvuje" Aleksandra Vulina i dodao da "kada ostanete bez debele fotelje, potrebno je da brinete o donjem delu svojih leđa i ni o čemu više".

"OK ako je to politika ja nemam ništa protiv, ja da govorim takve stvari o njoj i drugima - neću. Deset godina sam trpeo da slušam drugačije ponašanje od Srebrenice, sankcija Rusiji i svega drugog, ali u nekom trenutku to preraste okvire pristojnog i onda pustite ljude da odlučuju. A kada ih pustite, ona ne dobije nijedan glas, ali OK, kriv sam ja", rekao je Vučić i dodao da ne može čovek da ne greši. Kako je rekao, zamislite da najpametniji postane onaj što je promenio G17, Narodnu stranku, što je nepismen i ide na popravne, što je imao trojku iz fizičkog.

"Zar takvi treba da vode Srbiju. Svi u zemlji misle da treba da vode Srbiju. Mi bismo bili hendikepirani da ih pustimo. Ali oni su talentovani da to što nemaju znanje ni radne navike prodaju", zaključio je on i naveo narodnu izreku "što je tikva praznija, to je bezobraznija".

On je istakao da je zahvalan velikom delu naroda koji poštuje rad, marljivost, pristup koji nas vodi napred i da je to veoma važno.

"Naš je posao da poštujemo i pravo manjine i da oni dobiju izbore kada ih hoće. Oni su tražili beogradske i parlamentarne izbore, iako u Beogradu sve dobro funkcioniše, ali smo prihvatili zahtev", rekao je on.

Video: Dačić: "Vučićev govor najjači govor nekog srpskog predsednika u UN"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zora

    3. oktobar 2023 | 07:57

    Vučić veoma dobro vodi Srbiju, video je da je Zorana zlo na vreme

  • baba

    3. oktobar 2023 | 11:28

    Samo ujedinjeni do pravih rezultata neotezavajte vi sto rovarite protiv Srbije Bog nek vas vrati ns pravi put

  • Natasa

    3. oktobar 2023 | 06:40

    Srbija ce nastaviti da napreduje i izgradjuje i ide pravim putem zahvaljujici zalaganju upornosti i odlucnosti Aleksandra Vucica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA