Senić: Premijer je Dinkić

Poslanik URS ne može da zamisli ni Dačića ni Nikolića na mestu predsednika Vlade Srbije

  • 1

Poslanik Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Vlajko Senić smatra da premijer Srbije, posle parlamentarnih izbora, neće biti ni lider SPS-a Ivica Dačić, ni predsednik SNS-a Tomislav Nikolić, a da predsednik njegove stranke Mlađan Dinkić ima kvalitete da obavlja tu funkciju.

- Mislim da predsednik vlade neće biti ni Dačić ni Nikolić, ne mogu da zamislim situaciju da će 2012. nakon izbora jedan od njih doći na to mesto i obavljati premijersku funkciju - rekao je Senić.

On je rekao da će URS, ukoliko bude u prilici, dati kandidata za premijera, a da treba sačekati izborne rezultate, dodajući da Dinkić ima kvalitete i znanje da vodi vladu u narednom periodu, posebno zbog novog talasa ekonomske krize koji predstoji.

Prema njegovim rečima, URS je spreman za predstojeće izbore, na koje će izaći samostalno ili u koaliciji sa strankom Rasima Ljajića, što će biti poznato nakon završetka razgovora, "a to će se ubrzo desiti".

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivan

    19. februar 2012 | 09:34

    Senicu ti si dupelizac. kako te nije sramota od sopsvene dece. Ja bih se odrekao oca u tvom slucaju da se dodvorava takvom olosu kakav je tvoj dozivotni predsednik. Sta bi sa g17 +

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA