Vreme čitanja: oko 1 min.

Pokret snaga Srbije proslavio svoju slavu: "Ovo je veliki dan za sve nas u stranci"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Domaćin slave bio je Ranko Janjić

  • 1
Pokret snaga Srbije Foto: PSS-BK

Danas je u Kragujevcu u prostorijama Gradskog odbora PSS-BK i domaćina slave Ranka Janjića a u prisustvu velikog broja simpatizera i predstavnika drugih političkih stranaka održano svečano obeležavanje povodom slave PSS-BK Začeće Svetog Jovana preteče i Krstitelja.

"Ovo je veliki dan za sve nas u stranci", istakao je domaćin slave Ranko Janjić.

"Slava je dan kada se pogled usmerava na dosadašnja dostignuća, a upravo je porodica Karić primer koliko se može.  Kao primer jedne složne srpske porodice uvek se oslanjala na svoju veru i Gospoda koji je i u najtežim životnim trenucima bio uz njih i otvorio im puteve i vidike da svoju mudrus, znanje i snalažljivost upotrebe na nabolji način", dodao je on.

"Neka današnji svetac posluži kao primer šta treba činiti u životu i pokaže smernicu pravog puta. Da se oseti miris tamjana, da među svim ljudima zavlada mir Božiji koji nam je svima sada potreban. Da u svakoj porodici uvek vlada sloga i mir, da svaki novi dan donese puno prilika za uspeh i napredak. Neka je danas svima koji slave Srećna slava", poručio je Janjić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA