≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Akcija policije tzv. Kosova na nekoliko lokacija u Severnoj Mitrovici i Zvečanu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije poznato šta je bio povod za akciju pretresa

  • 4
Kosovska policija, KiM Foto: Tanjug/AP/Dejan Simicevic

Pripadnici specijalnih jedinica Kosovske policije izvršili su danas pretres na više različitih lokacija u Severnoj Mitrovici i Zvečanu.

Kako su građani koji su se zatekli na licu mesta posvedočli za naš portal, specijalci su upali u jedan stan u blizini bolnice u Severnoj Miyrovici kao i u jedan objekat u Bošnjackoj mahali. Akcija nije dugo trajala, jer su se ubrzo nakon pretresa povukli, javlja Kosovo-online.com.

Nije poznato šta je bio povod za akciju pretresa.

U isto vreme izvršen je pretres jedne kuće u Zvečan. Kao ni u slučaju Severne Mitrovice, nije poznato šta je bio razlog tog pretresa, a policija nije dozvolila novinarskim ekipama snimanje i fotografisanje.

Ranije danas u Leposaviću je priveden Srbin M.M, zbog fotografije sa oružjem koju je svojevremeno objavio na društvenim mrežama. Tom prilikom je izvršen i pretres njegove kuće, ali kako saznajemo, nikakvo oružje nije pronađeno.

Zamenik direktora za region Mitrovica - Sever, Veton Eljšani, ne iznoseći više detalja kazao je za Tanjug da je pretres izvršen u jednoj stambenoj zgradi u multietničkom naselju Bošnjačka mahala, ali i u jednoj zgradi u blizini ulaska u Kliničko bolnički centar Kosovska Mitrovica.

Pretres u blizini KBC-a, posmatrali su i pripadnici Euleksa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    11. oktobar 2023 | 17:32

    Nacisti upadaju u stanove, razbijaju nameštaj, uteruju strah da oteraju Srbe...Nemačka ih podržava, a Srbima traži sankcije...svi Hitlerovi saveznici imaju podršku Nemačke...

  • Nes

    11. oktobar 2023 | 13:05

    Nije to policija to su teroristi, terorišu Srbe.

  • Laza

    11. oktobar 2023 | 13:04

    Sever Kosova i Metohije je okupiran od strane Kurtijeve policije. Narod je pod svakodnevnim terorom i pritiscima da bi se iselio . Iz Beograda se čuju samo jalova saopštenja tako da Kurti ima odrešene ruke da radi šta hoće.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA