≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Vučić poručio da će podržati SNS na predstojećim izborima: "Do 17. decembra nema opuštanja"

Vreme čitanja: oko 3 min.

Srpska napredna stranka proslavlja danas 15 godina od osnivanja u Šapcu, a Vučić je pred početak stranačkog skupa poručio naprednjacima da predstojeći izbori treba da budu za njih najvažniji

  • 47
Kosovo neredi Foto: Tanjug/AP/Kabinet predsednika RS

Predsednik Srbije i član SNS Aleksandar Vučić poručio je danas u Šapcu, gde je obeležavanje 15 godina postojanja SNS-a, da će na predstojećim vanrednim izborima podržati SNS i zajedno se boriti sa naprednjacima.

"Miloš Vučević je u svom govoru zaboravio samo dve sitnice da vam prenese, da to je da su mu čestitke uputili i Milorad Dodik i lideri stranaka iz Republike Srpske, predsednik Nove srpske demokratije Mandić i Knežević, kao i Tomislav Nikolić, Ana Brnabić, Orlić koji danas nisu mogli da budu sa nama, ali će svi zajedno biti u narednim danama i nedeljama", istakao je Vučić.

Kazao je da je ponosan što je član SNS. "I ništa mi više od članstva u sns nije potrebno, SNS je ona politička organizacija koja je promenila Srbiju, a najnapadanija je politička organizacija u istoriji Srbije, a o kojoj niko nikada ništa nije hteo lepo da kaže", naveo je Vučić.

Valjda ih je bilo sramota ili su se ustezali da je pohvale, dodao je Vučić. "Ali to je politička stranka koja je ostavila ono najlepše Srbiji - mir, sigurnost i stabilnost", naveo je Vučić.

Vučić o sastanku s petorkom

"Danas će verovatno biti najteži dan za mene i nateži za Srbiju, za sat vremena dolazi velika petorka, znam sa čim dolaze, boriću se da sačuvamo Srbiju i naš narod na KiM, tražićemo način i uspećemo da sačuvamo Srbiju i da je ne damo na poklon nikome."

Predstojeći izbori su važni

Srpska napredna stranka proslavlja danas 15 godina od osnivanja u Šapcu, a Vučić je pred početak stranačkog skupa poručio naprednjacima da predstojeći izbori treba da budu za njih najvažniji.

Vučić je po ulasku u punu sportsku halu pozdravljen dugotrajnim aplauzom, a svečanost je počela izvođenjem himne "Bože pravde", piše Tanjug.

- Pokušaće da sruše sve ono što ste vi stvarali svojom snagom i energijom i zato je važno da se borimo, jer neću da se sklanjam i pravim neutralan, jer biti neutralna i ne biti uz svoju SNS je zločin prema Srbiji i zato ću da je podržim svojom svim srcem i svojom snagom i da se borim sa vama - naglasio je Vučić, koga je dočekao veliki broj ljudi ispred sportske hale u Šapcu.

Kazao je da je cilj da nastavimo da gradimo našu zemlju i da je čuvamo.

- Oni koji bi da vas zamene i koji bi da vas pobede, bi u jednom danu uništili srpsku vojnu neutralnost. U jednom danu bi uvodili sankcije onima koji su na našoj strani po pitanju KiM i nastavili bi sa svojom politkom prema KiM, a to je bilo puštanje Aljbina Kurtija na slobodu, pogrom srpskog naroda 2004. godine na KiM, otcepljenje Crne Gore 2006. i nezavisno Kosovo 2008. i administrativni prelazi prema KiM 2011. I ono što su radili sve vreme, katančenje naših fabrika i otpuštanje naših radnih ljudi. Naše je da radimo i gradimo i pravimo Srbiju boljom, bogatijom, ali da čuvamo naše svetinje i čuvamo naše prijatelje i da čuvamo našu Srbiju. Hvala vam na velikoj energiji, ljubavi, veri u svoju zemlju i svoju stranku. Nosim vam pozdrave i Tomislava Nikolića, zajednički ćemo učestvovati u podršci SNS, ovog puta. Živela Srbija i SNS - naglasio je Vučić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јована

    21. oktobar 2023 | 13:21

    15 godina SNS-a je impresivan jubilej

  • Srdjan

    21. oktobar 2023 | 13:08

    Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića o podršci Srpskoj naprednoj stranci (SNS) na predstojećim izborima odražava njegovu odlučnost i političku posvećenost. Vučić jasno ističe svoju spremnost da podrži stranku koja je trenutno na vlasti i da se neće povući ili pokušati ostati neutralan u političkom procesu. Ova izjava naglašava političku strast i odgovornost predsednika Vučića prema SNS-u i njegovoj političkoj agendi. Učestvovanje i podrška na izborima su ključni elementi demokratskog procesa, i ova izjava odražava Vučićevu želju da aktivno učestvuje u oblikovanju političke budućnosti Srbije. Predstojeći izbori će biti važan trenutak u političkom životu zemlje, i ova izjava predsednika Vučića ima za cilj jasno definisati njegovu političku poziciju.

  • Veljko M

    21. oktobar 2023 | 13:12

    Dunja: Zbog toga Vučić i dobija ogromnu podršku svojih građana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA