Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučić: Situacija je bila veoma komplikovana, mislim da smo sačuvali Srbiju

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Mislim da smo sačuvali Srbiju uprkos činjenici da se ni danas ne osećate dobro", rekao je on

  • 45
Aleksandar Vučić Printskrin: TV Happy

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je situacija u prethodnom periodu bila veoma komplikovana za našu zemlju, ali da smo se borili i sačuvali Srbiju.

Vučić je rekao da možda glupo zvuči kada se kaže da su uloženi nadčovečanski napori, jer tako nešto ne postoji, ali da može da kaže smo se izborili.

"Čovek preduzima radnje i ulaže napore onoliko koliko može. Ali da, situacija je bila veoma komplikovana i teška i borili smo se i radili svoj posao. Mislim da smo sačuvali Srbiju uprkos činjenici da se ni danas ne osećate dobro, i ne možete da se osećate dobro sve dok traje teror nad našim narodom na KiM", kazao je Vučić na TV Hepi.

Dodao je da ćemo videti kako će to izgledati u budućnosti i da je zato važan sutrašnji sastanak sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen koja dolazi u Beograd.

(Telegraf.rs)

Video: Sastanak Vučića sa ambasadorom Albanije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    30. oktobar 2023 | 23:14

    Predsednik Vučić je najbolji lider za Srbiju i narod. On se lavovski bori da sačuva mir i da Srbija ide napred razvija se i gradi.

  • Jovana

    30. oktobar 2023 | 23:37

    Hvala predsedniku Vucicu koji nam je omogucio vece plate i penzije, koji radi za svoju drzavu, jer od kada je on na vlasti lakse se zivi!

  • Sofija

    30. oktobar 2023 | 23:26

    Jasno je da je Kurtiju jedini cilj da protera Srbe sa KiM. Svaka cast Vucicu na nadljudskim naporima koje ulaze u ocuvanje mira ali i u pruzanju podrske nasem narodu koji zivi na prostoru nase juzne pokrajine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA