Vreme čitanja: oko 2 min.

Vučić: SNS donela velike promene i promenila lice Srbije

Vreme čitanja: oko 2 min.

Rekao je i da su ga u SNS pitali da bude nosilac lista

  • 31
Aleksandar Vučić Printskrin: TV Happy

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je, odgovarajući na pitanje, da li su se "osilili" lokalni funkcioneri, da ništa nije idealno ni u porodicama, a kamoli u političkoj partiji sa stotinama hiljada članova.

"Ali je ta partija donela sve ove promene, promenila lice Srbije, ta partija je promenila činjenicu da ambasadori i tajkuni biraju vlade u ovoj zemlji. Ta partija je pokazala da Srbija može da se gradi mnogo brže, ta partija zajedno sa koalicionim partnerima učinila je da Srbija danas izgleda potpuno drugačije", rekao je Vučić.

Kaže da primedbe ima, da o tome razgovaraju, ali nema gneva. Upitan da li ima funkciju u SNS, Vučić je odgovorio da je član SNS i da ne zna da li je u nekom od organa.

"Nisam predsednik, za mene je bila najveća čast da vodim tu partiju 10 godina, to su bile godine velikih uspeha, ali ja nisam rekao - posle mene potop", rekao je Vučić i dodao da sa zadovoljstvom izgovara ime Miloša Vučevića kao predsednika SNS, kao što će sa zadovoljstvom izgovarati i ime sledećeg predsednika Srbije.

"Pošto sam siguran da će biti neko za koga verujem da će moći na najbolji način da nasledi ono što sam ja radio i pre mene predsednik Tomislav Nikolić. Verujem da će biti neko takav, imaće svu moju podršku jer se život ne završava odlaskom sa neke funkcije", dodao je Vučić.

Rekao je i da su ga u SNS pitali da bude nosilac lista.

"Oni su rekli, mi smo uradili istraživanja, i u istraživanjima ti si, predsedniče Vučiću, i dalje najpopularniji, pa ako hoćeš da budeš nosilac naših lista, tako možemo da maksimizujemo naše glasove, da pokušamo da dobijemo poverenje naroda da možemo zemlju da guramo napred, ja sam rekao, to mi je najveća čast sve sto mogu da vam pomognem", rekao je Vučić.

Naveo je i da neće moći da ide na svaki miting zbog obaveza.

"Idem u Pariz na mirovnu konferenciju pred 11. novembar, a imam još nekoliko takvih poseta", rekao je predsednik.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Magnetne rezonance i rendgenski aparati stižu ubrzo, naveći deo do decembra, manji deo u martu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cile

    31. oktobar 2023 | 07:29

    Srbija je svetla budućnost ispred sebe, zahvaljujući SNS i njihovom radu

  • metronom

    31. oktobar 2023 | 07:27

    Hvala predsedniku što je doveo Srbiju na put rasta i razvoja

  • mamau

    31. oktobar 2023 | 07:31

    SNS i predsednik Vučić su doneli pozitivne promene koje se vide širom zemlje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA