Vreme čitanja: oko 1 min.

Dačić: Laž da je Vučić pobesneo zbog naziva liste SPS, on je moj prijatelj

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dačić je dodao da se sa Vučićem dogovorio da SNS i SPS nakon decembarskih izbora, nastave saradnju, za koju je rekao da je u interesu Srbije

  • 16
Nikola Tesla i Mihajlo Pupin na novim poštanskim markama Foto: Milena Đorđević

Predsednik SPS-a Ivica Dačić demantovao je večeras tvrdnje portala Nova.rs, koji je objavio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pobesneo zbog naziva izborne liste SPS-a na predstojećim izborima i rekao da se sa njim dogovorio da SPS i SNS nakon izbora nastave saradnju.

"Povodom pisanja portala Nova.rs da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pobesneo zbog naziva moje liste na predstojećim izborima, želim da kažem da su to gluposti i laži. Aleksandar Vučić je moj prijatelj i politički partner, mi smo, još pre nekoliko nedelja informisali jedan drugog o našim planovima, što se tiče izbornih lista, uključujući i nazive lista", naveo je Dačić u objavi na svom instagram profilu.

Dačić je dodao da se sa Vučićem dogovorio da SNS i SPS nakon decembarskih izbora, nastave saradnju, za koju je rekao da je u interesu Srbije.

Dačić, predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma i predsednik Zelenih Srbije Ivan Karić potpisali su ranije danas koalicioni sporazum o zajedničkom nastupu na predstojećim izborima.

Zajednička lista za parlamentarnim izborima nosiće naziv "Ivica Dačić - premijer Srbije", a na beogradskim izborima "Ivica Dačić - premijer Srbije, Toma Fila gradonačelnik Beograda", saopšteno je iz SPS.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Dačić: "Vučićev govor najjači govor nekog srpskog predsednika u UN"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    2. novembar 2023 | 05:58

    Često se dešava da tajkunski mediji objavljuju neke neistine i laži

  • Čeda

    2. novembar 2023 | 06:01

    Voleo bih da Dačić iskreno misli ovo što govori. SNS treba da predvodi sve patriotske snage u Srbiji.

  • Milan Š

    2. novembar 2023 | 05:20

    Vučića interesuje politika SNS, a Dačić vodi politiku SPS-a i Vučić to poštuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA