Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučić: "Hvala Vulinu na doprinosu koji je dao za očuvanje bezbednosti zemlje"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Vulin mi je i drug sa kojim sam proveo mnogo vremena, razumem i njegovu reakciju, ali nije otišla njegova glava ili slično"

  • 73
Aleksandar Vučić Printskrin: TV Pink

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras, povodom ostavke koju je dao direktor BIA Aleksandar Vulin, da je tačno da su od prvog dana njegovog imenovanja na tu funkciju postojali pritisci i zahvalio mu na doprinosu koji je dao za očuvanje bezbednosti zemlje, piše Tanjug.

"Na meni jednostavno nije da to komentarišem. Vulin mi je i drug sa kojim sam proveo mnogo vremena, razumem i njegovu reakciju, ali nije otišla njegova glava ili slično. Postojali su pritisci od početka kada je imenovan na tu dužnost, od prvog dana, i bilo je nedvosmisleno", rekao je Vučić.

To je sasvim tačno što je naveo Vulin u svom pismu, dodao je predsednik.

"On naravno odlično zna kako se to kreće i kakve su posledice bile ili kakve bi posledice mogle da budu dalje. Ja ne mogu i dalje da komentarišem, jer njemu je sad nešto lakše nego meni, dok ja ne mogu i dalje da komentarišem sve stvari, iz prostog razloga zato što sam predsednik Republike, ali i zato što sam obavezan na čuvanje tajni i o takvim stvarima ne mogu da govorim", rekao je Vučić.

Kazao je da u svakom slučaju želi da zahvali Vulinu na doprinosu koji je dao za očuvanje bezbednosti naše zemlje.

"Za to da naša zemlja bude samostalna i nezavisna, što je jedan od postulata politike koju svi vodimo u stranci čiji sam član i kod njenih partnera. Radujem se saradnji sa njim u budućnosti, nije kraj života, niti kraj zajedničkih uspeha", rekao je Vučić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milovan Stanišić

    3. novembar 2023 | 19:32

    Vulin je više od deset godina bio na najodgovornijim dužnostima u službama bezbednosti i oružanim snagama! Kao čovek od najvišeg poverenja, uvek je vredno i odgovorno radio posao za državu.

  • Milica

    3. novembar 2023 | 19:29

    Pritisaka na Srbiju ce uvek biti , vazno je da se uvek borimo za njene interese , interese svih gradjana i interese srpskog naroda gde god ziveo.

  • Hana

    3. novembar 2023 | 19:31

    Vulin se uvek zalagao za bezbednost našeg naroda,on je častan narod i časno je obavljao svoju funkciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA