TELEGRAF SAZNAJE: Čović na saslušanju u policiji zbog Kosova!

- Niko me nije zvao povodom toga. Državni organi neka rade svoj posao, ja ću svoj - odgovara Čović, koji bi uskoro mogao biti saslušan zbog pronevere novca namenjenog Kosovu. Njega je, navodno, optužio bivši čelnik FK Novi Pazar Bojan Radovanović

  • 0

MUP Srbije i Tužilaštvo za organizovani kriminal spremaju saslušanje bivšeg ministra Vlade Srbije Nebojše Čovića zbog pronevere novca iz budžeta Srbije koja su bila namenjena Kosovu i Metohiji, saznaje Telegraf.rs!

- Tužilaštvo i policija, nakon višegodišnje istrage, konačno su svedočenjem zaštićenog svedoka Bojana Radovanovića, biznismena i prvog čoveka FK Novi Pazar, došli do konkretnih podataka koji su u vezi sa nekoliko funkcionera prethodnih srpskih vlada. Radi se o višemilionskom iznosu, a optužnica ima nekoliko tačaka. Dokumentacija i dokazi još se prikupljaju - kaže naš izvor iz policije.

Na drugoj strani, Nebojša Čović nije želeo da komentariše naša saznanja.

- Nemam komentar. Ne želim da komentarišem ništa o toj temi - poručuje Čović.

Na pitanje da li ga je neko od državnih organa kontaktirao oko navodne zloupotrebe sredstava iz budžeta Republike Srbije koji su namenjeni Kosovu i Metohiji, daje odrečan odgovor:

- Niko me nije zvao povodom toga. Državni organi neka rade svoj posao, ja ću svoj.

Podsetimo, list "Informer" je objavio da MUP Srbije sprema hapšenje bivšeg ministra Vlade Srbije zbog zloupotrebe službenog položaja i pronevere sredstava iz budžeta koja su namenjena južnoj pokrajini. Prema ovim navodima, uhapšeni predsednik FK Novi Pazar Bojan Radovanović je istražnim organima otkrio ceo mehanizam kako su trošena sredstva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA