≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prve reči Dušana Obrenovića po puštanju iz zatvora: "Ne mogu da verujem da sam na slobodi"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ja i njegov advokat otišli smo po njega u zatvor u Podujevu i stigli smo u Mitrovicu", kaže sestra Dušana Obrenovića

  • 0
Dušan Obrenović, Kosovo i Metohija Foto: Privatna arhiva

Ja sam danas najsrećnija na svetu još ne mogu da dođem k sebi telefon mi se usijao. Eto hvala Bogu i uz božiju pomoć otišli smo danas ja i njegov advokat po njega u zatvor u Podujevu i stigli smo u Mitrovicu, izašao je sa advokatom da nešto pojede.

Ovako Selma Muratović, sestra Dušana Obrenovića za Novosti ističe prve utiske srećna što joj je posle šest meseci brat Dušan Obrenović konačno na slobodi.

Na pitanje kako se ponašao i kako je reagovao po izlasku iz pritvora, Selma kaže da je njen brat rekao: "Ne mogu da verujem da sam na slobodi".

- Međutim, moj brat se nije promenio, ostao je onaj isti Dule koji voli da se žali i zeza. Ovo se na žalost odužilo ali fala Bogu ispalo je sve dobro jer znam da moj brat ni za šta nije kriv -rekla je Novostima Selma dok je advokat Predrag Miljković istakao za Novosti da se Dušan oseća dobro i da je previše ushićen.

Dušanu mera pritvora zamenjena merom jemstva

Advokat Predrag Miljković izjavio je večeras da je Dušan Obrenović, koji je uhapšen 29. maja u Zvečanu, pušten na slobodu i da mu je mera pritvora zamenjena merom jemstva.

"Specijalni sud je usvojio i doneo rešenje kojim se Dušanu Obrenoviću mera pritvora zamenjuje merom jemstva", rekao je Miljković za Tanjug.

On je dodao da je Obrenović iz zatvora u Podujevu pušten nakon šest meseci i da je stigao kući u Kosovsku Mitrovicu.

Obrenović je uhapšen pre izbijanja nereda u Zvečanu 29. maja. Po privođenju, pripadnici tzv. kosovske policije su ga pretukli, a nakon što mu je određen pritvor, prebačen je u zatvor u Podujevu.

(Telegraf.rs) / J. V.)

Video: "Zatvorili su ga jer je vikao Srbija": Vučić primio Nikolu Nedeljkovića i ponudio mu posao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA