≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vesić u obilasku mesnog odbora Srpske napredne stranke u Adi

Ekipa Telegrafa

Vreme čitanja: oko 2 min.

"U Adi sa vrednim aktivistima Srpske napredne stranke", napisao je ministar

  • 28

Član Predseništva SNS Goran Vesić razgovarao je sa članovima mesnog odbosa SNS u Adi, kojima je poručio da su izbori 17. decembra važni jer glas za listu „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ znači nastavak svih započetih projekata.

- Pred nama su odlučujući izbori koji treba da pokažu da li kao zemlja želimo da nastavimo putem razvoja, kojim smo krenuli, ili ćemo se vratiti u prošlost. I to nije fraza, jer i vi ovde u Adi vidite šta znači kada se opština razvija i kada je država bogata i može da obezbedi razvoj lokalnih sredina - rekao je Vesić.

Kako je rekao, slede novi razvojni projekti u celoj Srbiji, jer svuda ima problema, koji ne mogu odmah da budu rešeni, ali je cilj da se, uz nastavak ovakvog trenda, rešava problem po problem, kako bi generacije posle nas imale manje poblema i bolju osnovu da razvijaju zemlju.

Vesić je rekao da je 17. decembar najvažniji datum u novijoj istoriji Srbije. Opozicija u Srbiji ne bori se sa nama političkim programom, već će njihov jedini program da oni dođu do fotelje i smene Aleksandra Vučića.

- Oni ne kažu šta će da rade ako bi bili vlast, niti šta koji je njihov stav o ratu u Ukrajini, oko Kosova i Metohije, nemaju stav o sankcijama Rusiji, o EU, osim stava da treba da budu na vlasti. A, na vlast ne dolaze kako bi sproveli program pošto ga nemaju da sednu u fotelju. Zato će svi projekti stati ako 17. decembra ubedljivu većinu ne osvoji izborna lista “Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane” - rekao je Vesić.

Primetio je da niko u svetu ne zna kako će se završiti rat u Ukrajini, šta će se desti sa Bliskim istokom, ali da je za Srbiju, kao malu zemlju važno da čuva mir i stabilnost.

U tom smislu, pomenuo je da je bitna saradnja sa Mađarskom, da jedni drugima pomažemo, jer se interesi velikih gotovo nikad ne poklapaju sa interesima malih zemalja, koje moraju da čuvaju svoje.

- Uspeli smo sprečimo da budemo uvučeni u rat u Ukrajini, ni na jednoj strani, jer u opoziciji ima onih koji misle da treba da uđemo u rat na strani Ukrajine i uvedemo sankcije Rusiji, kao i onih koji misle da treba da stanemo na stranu Rusije. A, nije dobro ni jedno ni drugo, jer se ni Rusija ni Ukrajina nisu orgešile o Srbiju, i nisu priznale nezavisnost Kosova - ukazao je Vesić.

Poručio je da je Aleksandar Vučić garancija da neće biti rata, da će biti savučan mir i da će Srbija moći da nastavi da se razvija.

- Pobeda liste "Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane", biće pobeda za sve građane, jer će i oni koji su protiv nas, živeti u boljoj zemlji. Glas za našu listu je glas za Srbiju, dok je svaki drugi izbor na listiću – glas protiv Srbije - rekao je Vesić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veki

    29. novembar 2023 | 17:19

    Značaj bogate države za lokalni razvoj naglašava povezanost centralne i lokalne vlasti u stvaranju uspešne političke strategije.

  • Jasna

    29. novembar 2023 | 17:43

    Svako ko želi da ima bolji i kvalitetniji životni standard svoj glas na izborima 17.decembra daće Aleksandru Vučiću.

  • Katalina

    29. novembar 2023 | 17:42

    SNS ima ogromno poverenje građana u svim opštinama Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA